- 2 Aralık 2015
- 31.475
- 105.027
Ben de aynı şekilde. İsimden az oy aldı galiba. Bu arada bana uğramadan geçmiş bizim plakayı yasmin İnsan bir kahve molası verirdiBen ona daha çok oy bekliyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de aynı şekilde. İsimden az oy aldı galiba. Bu arada bana uğramadan geçmiş bizim plakayı yasmin İnsan bir kahve molası verirdiBen ona daha çok oy bekliyordum
Ekler yapmayı denedim beceremedim ben Her tarifi yapıyorum onu beceremedimAnlaşıldı merkez.
Bir daha ekler ya da profiterol yapmayacağım KK gadınlarına.
Bir anda 200 oy gelmeyeceğine göre sıkıntı etme Deynep’im.Ben de aynı şekilde. İsimden az oy aldı galiba. Bu arada bana uğramadan geçmiş bizim plakayı yasmin İnsan bir kahve molası verirdi
Püf noktasını atlıyorsundur.Ekler yapmayı denedim beceremedim ben Her tarifi yapıyorum onu beceremedim
Şerbet istiyorlarmış demekRamazan’da çikolata ile içleri yanmasın diye beğenmediler demekki.
Tamam elticimBir anda 200 oy gelmeyeceğine göre sıkıntı etme Deynep’im.
İsimden kaybettiğim çok oldu zaten, beceremiyorum bu tarif seçmeyi falan.
Tarak tatlısını hatırlatırım.
Sunum falan çok güzel olmuştu, ama ismi bitirmişti.
Nevreste elticim, önümüzdeki ay direkt sen tarif seç bana.
Bende taş kadayıftan belki eksi alırım diyordumBen de aynı şekilde. İsimden az oy aldı galiba. Bu arada bana uğramadan geçmiş bizim plakayı yasmin İnsan bir kahve molası verirdi
Bende olsam Ramazan’da şerbetli tercih ederim.Şerbet istiyorlarmış demek
Bende çok seviyorum. Bizim orada meşhurdurBende olsam Ramazan’da şerbetli tercih ederim.
Gerçi şimdi olsa 2-3 yassı kadayıf yerim herhalde, canım çekti.
Bizim burada bilinmiyor, o yüzden hazırı bulunmuyor. Bende sen gibi şaplağını kendim yapıyorum.Bende çok seviyorum. Bizim orada meşhurdur
YatırımlıkBesi bi yerde
Tabiki de nevosumBana takabilirsiniz
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahBizim burada bilinmiyor, o yüzden hazırı bulunmuyor. Bende sen gibi şaplağını kendim yapıyorum.
Hatta fazla fazla yapıp dondurucuya atıyorum yaptığım zaman.
Bir de benim eş kişisi taş kadayıf olarak sevmez, o yüzden onunkini direkt yumurtaya batırıp kızartıyorum. Kendime taş kadayıf yapıyordum.
Bundan sonra kendim yapar mıyım bilmiyorum, babacığımın sevdiği şeyleri yapmak gelmiyor içimden.
Yatırımlık
Hayır ayın 24’üne kadar buralardayım.Margaret Hale döndün mü Antep e
Benim yarışma istatiğim de ortadaDaha 5 gün var
Benim tatlım kategorisizŞerbet istiyorlarmış demek
Eşinin memleketinde kalacak gibisin sendeBen de aynı şekilde. İsimden az oy aldı galiba. Bu arada bana uğramadan geçmiş bizim plakayı yasmin İnsan bir kahve molası verirdi
42 yıllık Sakaryalıyım burada sadece 1 yerde var, onlarda sadece Ramazan’da satar hamurunu ve siparişle getirirler. Ayrıca pahalı satarlar koskoca Sakarya’da tek yerde olduğu için.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Bizim hazır hamuru satılır veya böyle pişmiş olarak tatlı satılan her yerde olur