- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.646
Hatta biz sapları minik minik toplamıştır kendimiz topladığımız içinBen kavanoza basarken kopariyorum çünkü sıkıştırdıkça sapları yırtıyor yoksa .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatta biz sapları minik minik toplamıştır kendimiz topladığımız içinBen kavanoza basarken kopariyorum çünkü sıkıştırdıkça sapları yırtıyor yoksa .
Evet kavanoz olabilir ama bidon daha uzun kalıyor, dayanmazBen kavanoza basarken kopariyorum çünkü sıkıştırdıkça sapları yırtıyor yoksa .
AnladımOrtaya yazılır veya kendi aramızda konuşuruz. Ama dışarıdan gelen bunu bilmez. Aaa evet hemen vereyim der. Buda etkilemeye veya direk istemeye girer
Dediğim gibi ben salamura yapmiyorum hiç.1 kiloluk Cam kavanoz da yapıyoruz ben yarimliklara da yapıyorum yetmezse ondan da takviye oluyor :)Evet kavanoz olabilir ama bidon daha uzun kalıyor, dayanmaz
Bende sapı küçük topluyorum da uzun saplı daha uzun dayanıyor diyorlarHatta biz sapları minik minik toplamıştır kendimiz topladığımız için
Gizemin bahçesi sitesinde var. Bir bak bakalım sen anlarsınTokat yemedim .Salihli Alaşehir inki çok iyi
Alasehirden gelen yaprakları ikiye bölduğumu biliyorum
@Borellus80 Alaşehir de güvendiği yer vardır belki
Çok güzel gözüküyor baktım simdiGizemin bahçesi sitesinde var. Bir bak bakalım sen anlarsın
Kavanoz da da iyi oluyorDediğim gibi ben salamura yapmiyorum hiç.1 kiloluk Cam kavanoz da yapıyoruz ben yarimliklara da yapıyorum yetmezse ondan da takviye oluyor :)
Canonun bahsettiği kişi kuru başımda yapiyormus baktım şimdi kuru başımda o da şapsiz basıyor..ama biz daha sıkı dolduruyoruz itiraf edeyimKavanoz da da iyi oluyor
Benim oğlumda her öğün sarma yediBayram sarmaları yeni bitmişken herkesin canı tekrar sarma istedi
Benim kızlar seviyor oğlanlar sevmiyor babası kırıklılarBenim oğlumda her öğün sarma yedi
Sarma sevmeyen çocuk fasulyeyi pirasayi anlarım da neden sarmaBenim kızlar seviyor oğlanlar sevmiyor babası kırıklılar
Yemek seçmiyorlar ne olsa yerler de kızlar sarma olmada yesek derken oğlan olmasa da olur derSarma sevmeyen çocuk fasulyeyi pirasayi anlarım da neden sarma
Benim 5 kiloluk tencerede sarma 2. Gunu görmezYemek seçmiyorlar ne olsa yerler de kızlar sarma olmada yesek derken oğlan olmasa da olur der
Ben birde diyetteyim en son iki ay önce falan sarmıştımKızlarda diyette oluncaBayram sarmaları yeni bitmişken herkesin canı tekrar sarma istedi
Maşallah bayramı da diyette geçirdinBen birde diyetteyim en son iki ay önce falan sarmıştımKızlarda diyette olunca
Evet çok şükürMaşallah bayramı da diyette geçirdin
Bizde çok yoğun geçti çok misafir gelip gitti yatılı misafirim de vardı cuma günü herkes gittiEvet çok şükür
Zaten bize bayram yoktu. Soğuk Baklava yaptım ama 4-5 tane yedimOğlan yedi hepsini
Sipariş vereceğim de bir sorayım dedim. Ablam Tokat al dedi Kararsız kaldımÇok güzel gözüküyor baktım simdi