- 16 Ağustos 2010
- 293.025
- 602.889
- 43
Kurbana bende Malatya da olacağım. Kvler köyde olur, hep beraber oraya gideriz. Bayağı kalabalık oluruzBizde çok yoğun geçti çok misafir gelip gitti yatılı misafirim de vardı cuma günü herkes gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kurbana bende Malatya da olacağım. Kvler köyde olur, hep beraber oraya gideriz. Bayağı kalabalık oluruzBizde çok yoğun geçti çok misafir gelip gitti yatılı misafirim de vardı cuma günü herkes gitti
İkiside güzel ben ikisinide yaptımAma şans işi işteSipariş vereceğim de bir sorayım dedim. Ablam Tokat al dedi Kararsız kaldım
Aynen bizde kurbanı aldık geçen hafta 110 bineKurbana bende Malatya da olacağım. Kvler köyde olur, hep beraber oraya gideriz. Bayağı kalabalık oluruz
Yalan soylemeyeim hiç tokat aşması yemedim sarmadim. Ama Alaşehir in ki gerçekten çok iyiydi. Toplayan kişiyegore bile değişir. Mesela aynı bagdan yaprak topladık anneminkoler küçük. Gelişigüzel topladılarSipariş vereceğim de bir sorayım dedim. Ablam Tokat al dedi Kararsız kaldım
Hayırlı olsun canım, Allah kabul etsinAynen bizde kurbanı aldık geçen hafta 110 bine
Amin Allah herkese kısmet etsinHayırlı olsun canım, Allah kabul etsin
Evet birazda şans işi ama dünya parası. 5 kg 600 lira. Almışken iyi bari olsun diyorsunİkiside güzel ben ikisinide yaptımAma şans işi işte
Nasip bakalımYalan soylemeyeim hiç tokat aşması yemedim sarmadim. Ama Alaşehir in ki gerçekten çok iyiydi. Toplayan kişiyegore bile değişir. Mesela aynı bagdan yaprak topladık anneminkoler küçük. Gelişigüzel topladılar
Sonra basarken annem diyor sizin yapraklar neden bu kadar güzel ve büyük
Toparlarken siz çok oyalaniyorsunuz diyordu biz gölgede kalan geniş yaprakları seçtik. Çekirdeksiz üzüm yaprağı hepsinden güzel oluyor :)
Ben iki sene önce yani 2022 sonuydu 130 a falan almıştımHaklısın bayağı pahalanmış.Evet birazda şans işi ama dünya parası. 5 kg 600 lira. Almışken iyi bari olsun diyorsun
Ne kadar artmışEvet birazda şans işi ama dünya parası. 5 kg 600 lira. Almışken iyi bari olsun diyorsun
Aşırı pahalı gerçekten markette ne olduğu belli olmayan minik paket yaprak bile 70 küsürdü. İçinde kaç gr var belli değilBen iki sene önce yani 2022 sonuydu 130 a falan almıştımHaklısın bayağı pahalanmış.
Yaşam şartları gerçekten çok zorlaştı artıkAşırı pahalı gerçekten markette ne olduğu belli olmayan minik paket yaprak bile 70 küsürdü. İçinde kaç gr var belli değil
Hiç bişey eskisi gibi değil
Onlar zaten hiç güzel değilAşırı pahalı gerçekten markette ne olduğu belli olmayan minik paket yaprak bile 70 küsürdü. İçinde kaç gr var belli değil
Hiç bişey eskisi gibi değil
Benim yakında çok market yok yani şu yerel marketler yok.Bim,A101, şok falan var. Sebzeyi manava bakıyorum, arada üç harfliler, pazardan getirmesi zor. Bugün pazara gittim bana uygun geldi. Neredeyse yarı fiyatı hatta üçte biri şaşırdım. Kış sebzeleri pazarda bile pahalıydıYaşam şartları gerçekten çok zorlaştı artık
Pazarda patlıcan 20 lirayken marketten 60 liraya aldımBenim yakında çok market yok yani şu yerel marketler yok.Bim,A101, şok falan var. Sebzeyi manava bakıyorum, arada üç harfliler, pazardan getirmesi zor. Bugün pazara gittim bana uygun geldi. Neredeyse yarı fiyatı hatta üçte biri şaşırdım. Kış sebzeleri pazarda bile pahalıydı
10-15 liraya sebze alınca şaşırdım açıkcası. Zorda olsa bundan sonra bana pazar yolu göründü
Markette 50-60dı pazarda 15 e aldımPazarda patlıcan 20 lirayken marketten 60 liraya aldım
Kasiyer de diyor abla neden pazardan almıyorsun. Kim gidecek merkeze dedim burası yakınkenMarkette 50-60dı pazarda 15 e aldım
Aynen uzak, bende çok ağır taşıyamıyorumKasiyer de diyor abla neden pazardan almıyorsun. Kim gidecek merkeze dedim burası yakınken
Evet ya bende sordum tek bilgi tatlı olmadığıBir daha ki konu için ipucu belli mi