- 1 Aralık 2021
- 11.998
- 40.168
- 34
Oylama iftar sonrası başladı ya birde sen hep en son oy verirdin normaldeHatırlatsaydın oruçlu kafa unuttuk ,hıh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oylama iftar sonrası başladı ya birde sen hep en son oy verirdin normaldeHatırlatsaydın oruçlu kafa unuttuk ,hıh
Tüm tuşlara basmışsın.gel kk ahalisi gel aşure var mantı var sarma var kavurma var
Sahur saatinde falan verdim bu sefer ,kafa bir dünya kaju kısmını unutmuşum,yoksa es geçmezdimOylama iftar sonrası başladı ya birde sen hep en son oy verirdin normalde
Kavurma sacı da bakır ama gözden kaçtıTüm tuşlara basmışsın.
Diğerleri varken milletin gözü bakır görmez.Kavurma sacı da bakır ama gözden kaçtı
Afiyet olsunNeyse ben de salı günü mantı yemeye gideceğim, hem de Şarkışla mantısı!!! Nane Limon Kabugu
Sende bana vermemişsin ben verdimOylama iftar sonrası başladı ya birde sen hep en son oy verirdin normalde
DiyetNeyse ben de salı günü mantı yemeye gideceğim, hem de Şarkışla mantısı!!! Nane Limon Kabugu
Ne diyeti ben yine 70 kilo olmuşumdur hahahhaahah
Benim açıklamam net rakip eledim yeni gelenlere vermek istedim oyları bu ay içime ASSOSyal kaçtıSende bana vermemişsin ben verdim
Benim iki bakır var sadece, diğerleri tenekeKavurma sacı da bakır ama gözden kaçtı
Ne dedinDün kulağını çınlattım gelmedim
İlk 3 tarifin sahibi de ikizler burcu tesadüf mü burhan yorumlasa dedimNe dedin
İkizler burçlarından şikayetçiyim. Benimle geçiyorlar.İlk 3 tarifin sahibi de ikizler burcu tesadüf mü burhan yorumlasa dedim
Ne kadar ayıpİkizler burçlarından şikayetçiyim. Benimle geçiyorlar.
Kim ben değilİkizler burçlarından şikayetçiyim. Benimle geçiyorlar.
Bizden mi bahsediyormuşKim ben değil
Ne söylediyseniz artıkBizden mi bahsediyormuş