- 9 Ekim 2021
- 5.997
- 12.372
- 29
Yok onun için demedim Anteplilerin sofraları güzel oluyor yarışmada bir adım öndesin yanı :)Yok ben değilim o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok onun için demedim Anteplilerin sofraları güzel oluyor yarışmada bir adım öndesin yanı :)Yok ben değilim o
Ben aldım. Fasülyelikte bitti onun şerefineKim aldı güllaçı sahi alıpta yapmazsa yandı
Aa yine heyecanlıyım kız :)Sana fasülye rahatlığı yaramış
O zaman bomba sende bu ay. Patlat gitsinBen aldım. Fasülyelikte bitti onun şerefine
Hakettin NevoşBen aldım. Fasülyelikte bitti onun şerefine
Ne güzel heyacanı hiç geçmesin. Kazanmasam bile yarışmayı bende seviyorumAa yine heyecanlıyım kız :)
Yok onun için demedim Anteplilerin sofraları güzel oluyor yarışmada bir adım öndesin yanı :)
O zaman bomba sende bu ay. Patlat gitsin
Ama hakettimHakettin Nevoş
Tm :)Anlıyorum
Yap gitsin yaa hakkındır o kadar kahrımızı çekiyorsunAma hakettim
Sanki ters köşe yapacaksın gibi ama hadi hayırlısıAma hakettim
Beni yolarsınızYap gitsin yaa hakkındır o kadar kahrımızı çekiyorsun
İnandım deme sakın açık açık yazar mı hiç alsaSanki ters köşe yapacaksın gibi ama hadi hayırlısı
Tarifleri mi hiç kimse istemediSanki ters köşe yapacaksın gibi ama hadi hayırlısı
Beni nasıl tanıyor yaİnandım deme sakın açık açık yazar mı hiç alsa
Niye yapabilirsin gayette her zaman güzel tarifleri biz alacak değiliz :)Beni yolarsınız
Laf eden oluyorNiye yapabilirsin gayette her zaman güzel tarifleri biz alacak değiliz :)
Yoo ben asla yolmam. İstersen benim tarifi sana verebilirimBeni yolarsınız
Valla inanmadımda şimdi diyemedim onudaİnandım deme sakın açık açık yazar mı hiç alsa