- 9 Ekim 2021
- 6.029
- 12.424
- 198
- 29
söylerdim de yapabileceğimden şüpheliyim zatenNeyse gece gece iştah kabartmayayım kendime![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
söylerdim de yapabileceğimden şüpheliyim zatenNeyse gece gece iştah kabartmayayım kendime![]()
İçimden söylüyorumNickini görünce FarukK şarkıya giriyor direkt![]()
Ama devamını uydurma söylüyorumBen de![]()
Bende ki lanet hafıza yüzünden hepsi kayıtlıAma devamını uydurma söylüyorum![]()
Ben de bütün şarkıları potpori yaparım yetmezmiş gibi kendim de eklerim yeni sözlerBende ki lanet hafıza yüzünden hepsi kayıtlı![]()
sözleri biliyorsan o daha sıkıntıNickini görünce FarukK şarkıya giriyor direkt![]()
Ya şöyle sofralara gitsem razaman boyunca her akşam ne güzel olur belediyenin iftar çadırlarını mı koştursamHonki iz peşinde![]()
Senin durum daha eğlenceliymişBen de bütün şarkıları potpori yaparım yetmezmiş gibi kendim de eklerim yeni sözler![]()
meraklandırmayın benisöylerdim de yapabileceğimden şüpheliyim zaten![]()
Bilmem miiisözleri biliyorsan o daha sıkıntı
Ya şöyle sofralara gitsem razaman boyunca her akşam ne güzel olur belediyenin iftar çadırlarını mı koştursam![]()
Ne demişler en güzel yemek senin hazırlamadığındırBilmem miiibence de ,hazır sofra
![]()
Hafızam balıktan beterSenin durum daha eğlenceliymiş![]()
MissssNe demişler en güzel yemek senin hazırlamadığındır![]()
Spoiler yapacam dur olmazsa gülmeyinmeraklandırmayın beni![]()
Hiç yoktan iyi2 buçuk saat rötarlı aldım![]()