- 8 Nisan 2017
- 56.912
- 298.900
-
- Konu Sahibi Sabr-Sukur-Dua
Ben birde tavuğu kavanoz içinde görmüştüm kemiksiz bütün tavuk o da nefisti hatta bu tarifi de ondan sandım ama bunda tavuk kavonazq oturmuşEllerine sağlık canımTavuk çok ilginç olmuş,denemek lazım mutlaka :)Yarışmada bol şanslar canım :)
B
Ben birde tavuğu kavanoz içinde görmüştüm kemiksiz bütün tavuk o da nefisti hatta bu tarifi de ondan sandım ama bunda tavuk kavonazq oturmuş
Bende gördüm de denemeye değer bulmadımKapagini kapatip firina atmaya cesaret edemedim hic onu
Değişiklik iyidirBende gördüm de denemeye değer bulmadımkızartmak varken
Ya güzel oliyordq işte tembelsem demekDeğişiklik iyidir
Hangimize gelmio ki o tembellikYa güzel oliyordq işte tembelsem demek
Vakit olsa bende igrasirim ama vakit öldürmeyi seviyorum telefonda böyle şeylere vakit kalmıyorHangimize gelmio ki o tembellik
Bizim damat ve arkadaslar degisik seyler yemek isteyen olursa sana gelsin der, bazen uğraşmaya bayilirim
Sen bide okul icin git gel yapiosun ondan, ben disari ciksam ozellikte sicakta gelince bisi yapmamVakit olsa bende igrasirim ama vakit öldürmeyi seviyorum telefonda böyle şeylere vakit kalmıyor
Gözümle çok iş yapıyorum arabada çocuklar bişey yerken eve gidince şunu yaparım bunu yaparım hayal ediyorumSen bide okul icin git gel yapiosun ondan, ben disari ciksam ozellikte sicakta gelince bisi yapmam
Sorma o bende de çok olurGözümle çok iş yapıyorum arabada çocuklar bişey yerken eve gidince şunu yaparım bunu yaparım hayal ediyorum
Eve gelince o hayal baloncuğu patlıyor
Tavuk sanki kaçma pozisyonundaB
Ben birde tavuğu kavanoz içinde görmüştüm kemiksiz bütün tavuk o da nefisti hatta bu tarifi de ondan sandım ama bunda tavuk kavonazq oturmuş