Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Hiç de bile, benim arkadaşım çıtırların en çıtırı

Bence komikti ya

Nevoş kafama kafama vuruyor, aptal olucam

Ben de vururum o zaman, al bakalım

Neyse vur mu Toplanana kadar ben dayak mı yiyecem Nevoş

HAbibte Vuslata vurabilmen icin once beni gecmen gerekiyor dostum
Ben cok pis kerata bilirim ama soylim

Ne var onları yapmakta,belki onları eşiniz yaptı ne bilelim..Yarışmaya katılın da marifetli olduğunuzu görelim..Gerçi o zaman da herkes size oy verir.Bu akşam erken yatacağım tuttu,Mune'yi kaçırdım

Hayirli Ramazanlar canimmm ,Nasilsin ?
Bu kategoride bizlerlesin ins dimi

Hayırlı ramazanlar bebeğim.
Ben ki bir keki yapmak için senelerce düşünen kişi sofra hazırlamak
İzleyici olarak katılmayı düşünüyorum.

Tabiki yemek yapıyorum kızlar aç yaşamıyorum :) sakin olun herkes yapıp yapmamakta elbet özgür..saygıda duyuyorum. Ki hakaret içeren bi cümle değildi o.. Sadece site yöneticilerinin emrivaki istek kiplerine bi göndermeydi o.halada aynı şeyi düşünüyorum.

Tabiki saygı zorlu bişi herkes herkese duyacak ama sizler kadar boş olsam ne demek sen kimin boş durup kimin dolu olduğunu nerde biliyon hakaret yok cümlede ama aleni bir aşağlama hissettim boş kelimesinde

Ama Can'ım ciddi manada boş bi vakit gerektiriyor bahsedilenler .düşünsene hem yapacan hem de teker teker fotoğraflıcan.. Bunu akşam 8 de eve gelen biri yetiştirsin bakalım..ozaman bravo derim...

Valla o gondermeyi site yonetimi degil biz aldik , kaldi ki site yonetimi de kafamiza silah dayayip yarismaya katilin demiyor . "Katilmak akil kari degil "demek bir hakaret bicimi degil mi ! Ben simdi "Katilmamamk akil lari degil" desem lafimi direk uzerinize almazmisiniz ?
Sakiniz zaten bizim acimizdan bi problem yok ,siz hangi kafayla kalkip yaricmacilarin topigine gelip atifta bulunuyorsunuz onun saskinligini yasadik ! Hamilelik topiklerinden birine gidin " Ben cocuk dogurmam ,bana gpre akil kari degil" deyin bakalim nasil afaroz ediyorlar...Katilmazsiniz seyirci kalirsiniz bu ayri ama katilanlari elestiremezsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…