Yöresel Tarif Ramazan Masası Özel Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum Ramazan masası ve tarif tercihim....

• Ankete Katılan
    553
Güzel ve doyurucu bir yemek.
Bende senin 3 tarifini de denemek istiyorum ama sonuç hüsran olur diye korkuyorum.
Yaptığım zaman foto çekecem.
İnşallah becerebilirim :)

yaparsın canımcım gayette güzel olur..
ben içli köfte yapıyorum ama analı kızlıyı hiç yapmadım hep aklımdaydı sende görünce üşenmeyip yapsammı diyorum yapıncada bende fotosunu paylaşcam mutlaka:16::16::16:

yaparsın canımcım gayette güzel olur..
ben içli köfte yapıyorum ama analı kızlıyı hiç yapmadım hep aklımdaydı sende görünce üşenmeyip yapsammı diyorum yapıncada bende fotosunu paylaşcam mutlaka:16::16::16:

Anlaştık yapınca foto paylaşıyoruz :)

Ekrana yapışmıştım o güzellikleri görünce :)

Nasil oy veryrz eger direk ouim suna diyipte iy veriyrsak oyum Ausencia ya :)

gece gece nerden girdim bu topiğe ya..:50::28:

ağzım sulandı..:56:

hepsi birbirinden güzel yemekler, emekler, masalar..:nazar::7:

ama bu bir yarışma ve bir tane 1. olacak..:kkk:

yemeklerin zahmeti , sunumu ve masa düzenini göz önüne alarak oyum çökertme kebabı başlıklı yarışmacıya gitti..

hayırlı olsun.:kkk::72::nazar:

gece gece nerden girdim bu topiğe ya..:50::28:

ağzım sulandı..:56:

hepsi birbirinden güzel yemekler, emekler, masalar..:nazar::7:

ama bu bir yarışma ve bir tane 1. olacak..:kkk:

yemeklerin zahmeti , sunumu ve masa düzenini göz önüne alarak oyum çökertme kebabı başlıklı yarışmacıya gitti..

hayırlı olsun.:kkk::72::nazar:

teşekkür ediyorum o başlık sahibi benimmmmm:16::16::16:

EMA canım benimm harika gidiyorsunn,egu ile ne yapıyorsanız banada gönderiverin:52:

EMA canım benimm harika gidiyorsunn,egu ile ne yapıyorsanız banada gönderiverin:52:

Teşekkür ederim hayatım :)

Egucum analı kızlı yapacak bende onun güzel yemeklerini çökertme su böreği ve nefis baklavasını deneyecem becerebilirsem :)

Egucum analı kızlı yapacak bende onun güzel yemeklerini çökertme su böreği ve nefis baklavasını deneyecem becerebilirsem :)

Oyy kesin yaparsın sen canımm,ben sana güveniyorum..
Bu yarışma sayesinde gizli maharetlerinide gün yüzüne çıkarmış oldun,bundan sonraki her kategoride seni görmek istiyorum!:16:

Oyy kesin yaparsın sen canımm,ben sana güveniyorum..
Bu yarışma sayesinde gizli maharetlerinide gün yüzüne çıkarmış oldun,bundan sonraki her kategoride seni görmek istiyorum!:16:

Canımsınnnnn :16:

Hayatıma renk geldi bu yarışmayla :)
Bundan sonra ki yarışmalarda ben seni görmek istiyorum aslında.

Sen ve egunal girerse şansımız yok ama :)

anaammmmmm önde gidiyordum hala öndeyim ama bana yetişcek bu hatunlar oy verin banaaaa:9::9::9:
ne kadar az kalmış arayı kapatmışsınız:63::63:
valla süpper harkulade çekişmeli bir yarış oluyor çok severim ben böyle heyecanları yarın son gün :46::46::46::46:
neyseki daha önce birinci olmuş olmamın bir rahatlığı ve rehaveti var üzerimde:9::9::9:
birinci olsamda olamasamda ödül yok zaten ki:19::19::19:
hem kazende küstü bize hediyeye laf ettiğimiz için göndermezde daha bişi:30::30::30::9:

Sende benim sende benimmmm:)))
Yok ben katılmıcam canım düşünüyorum:52:

anaammmmmm önde gidiyordum hala öndeyim ama bana yetişcek bu hatunlar oy verin banaaaa:9::9::9:
ne kadar az kalmış arayı kapatmışsınız:63::63:
valla süpper harkulade çekişmeli bir yarış oluyor çok severim ben böyle heyecanları yarın son gün :46::46::46::46:
neyseki daha önce birinci olmuş olmamın bir rahatlığı ve rehaveti var üzerimde:9::9::9:
birinci olsamda olamasamda ödül yok zaten ki:19::19::19:
hem kazende küstü bize hediyeye laf ettiğimiz için göndermezde daha bişi:30::30::30::9:

Dur anacım daha fazla oy toplama sen birincisin ne olursa olsun.

Kazeni küstürecek bu zamanı mı buldunuz :)
Kazen bu defa hepimize veriyormuş hediye ne güzel olur ama :52::52::52:

Bende yapınca paylaşacam hemen fotoyu ama bu ara tembelliğim üzerimde canımcım :38:

tembellikte level atlayanlardan biride benim bu ara e o zaman napıyoruz müsait bir zamanda yapıyoruz yemek topiklerinde gösteriyoruz:32::32::32:

seve seve ellosacım :16::16::16:

becerirsin dedim ben sana :38:

hayatıma renk geldi kısmına özellikle çok ama çok katılıyorum kk yı açıyorum oylama noldu diye bakıyorum hemen çok eğlenceli keyifli önde gitmesem keyif alırmıydım onu bilmiyorum ama:52::52::52::9::9::9:
ben o güzel birincilik duygusunu yaşadım katılan tüm arkadaşlar yaşasın isterim ama benim olmadığım yarışmalarda:9::9::9::9:
tabiki şakaaaa:9::9::9:
herkesin şansı var EMA cım öyle düşünme bak bu yarışma ne kadar çekişmeli gidiyor hala hiç birşey belli değil:16:

Son düzenleme:
Back
X