Hadi o zaman canım açılışı sen yap2 günlük temizligim kaldi,o zamana kadar katilan olmazsa kollari sivarim heralde.yoksa kategori güme gidecek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi o zaman canım açılışı sen yap2 günlük temizligim kaldi,o zamana kadar katilan olmazsa kollari sivarim heralde.yoksa kategori güme gidecek![]()
Allah kolaylık versinDaha ramazanın başı ve katılım süresi uzun diyedir bu yavaşlık :) mesela benim yarın gelecek misafirlerim; inşallah herşey yolunda giderse cuma cmt düzenleyip katılmaya çalışacağım.
Canım açılışı sen yaparsın belkiHer konuyu açışımda hüsrana uğruyorum. Güzelim sofraları görmek için can atıyorum doğrusu![]()
Canım açılışı sen yaparsın belki![]()
Her konuyu açışımda hüsrana uğruyorum. Güzelim sofraları görmek için can atıyorum doğrusu![]()
İnşaallah canımCumartesi misafirim var, çekebilirsem inşallah eklemeyi istiyorum![]()
Safahat canım , bence işin işine sofra düzenlemesi sözü girdiğinde insanlar geri adım atıyor.
Hani muhteşem sofra takımları , modern çizgiler vs....
Yok yahu , bizim Ramazan sofralarımızda tarhanamız , iftarlıklarımız , yemeğimiz ...neye konuldukları değil onlara eşlik eden sıcak aile sohbetleri ile güzel ...
Ben katılacağım inşallah , önümüzdeki hafta misafirlerimi ağırlamaya başlarım , çeyizimden annemin aldığı nuhnebilik tabak takımlarımla
Zaten kendi yemek sayfamda hemen her akşam ne pişirdiysem paylaşıyorum , ha oraya koymuşum ha buraya ....
Senide bekliyoruz ama![]()
Safahat canım , bence işin işine sofra düzenlemesi sözü girdiğinde insanlar geri adım atıyor.
Hani muhteşem sofra takımları , modern çizgiler vs....
Yok yahu , bizim Ramazan sofralarımızda tarhanamız , iftarlıklarımız , yemeğimiz ...neye konuldukları değil onlara eşlik eden sıcak aile sohbetleri ile güzel ...
Ben katılacağım inşallah , önümüzdeki hafta misafirlerimi ağırlamaya başlarım , çeyizimden annemin aldığı nuhnebilik tabak takımlarımla
Zaten kendi yemek sayfamda hemen her akşam ne pişirdiysem paylaşıyorum , ha oraya koymuşum ha buraya ....
Senide bekliyoruz ama![]()
evet cnm haklısın biraz göz korkutucu oldu sanırım. Ama çok modern tabaklar sunlar bunlardan ziyade ben ramazanın sıcaklığımı, paylaşmanın bereketini yansıtan sofralar bekliyorum. Yer sofrasında ortaya konmuş yemekler, hoşaflar off daha ne olsun ya. Dediğin gibi sofrayı güzel yapan muhabbetin olması
O nedenle kimse çekinmemeli her sofranın ayrı bir güzelliği vardır. Hepsini görelim fena mı olur? Kimi zarif, kimi içten, kimi protokol sofrası , kimi yer sofrası hepsi ayrı görsel...
Canım sayfanı gördüm ne zamandır istiyorum inşallah diyelim, aksi gibi telefonumun kamerası bozuldu. Çekmeyi unutuyorum, inşallah bu akşamı çeker,fotolarımla gelirim![]()
Evet öyle yapabilirsinizbir şey sormak istiyorum sadece bir ana yemeği tanıtıp sofraya ama başka şeyler mezeler salata falan koyabilirmiyiz.
bir şey sormak istiyorum sadece bir ana yemeği tanıtıp sofraya ama başka şeyler mezeler salata falan koyabilirmiyiz.
Yok canım Kazen daha sonra açıkladı gerekmiyorSofrada ne varsa hepsinin ayrintili bir sekilde tanitilmasi fotograflanmasi gerekiyor.
Kazen in yazisindan ben onu anladim:26:
Evet öyle yapabilirsiniz![]()
Cevap burda arkadaşlarmin 1 max sınır yok isteyen aynı başlıkta dilediği kadar tarif ile katılabilir. Sonuçta bu da artı bir puandır.
Yok canım Kazen daha sonra açıkladı gerekmiyor![]()