Yöresel Tarif Ramazan Masası Özel Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum Ramazan masası ve tarif tercihim....

• Ankete Katılan
    553
nevreste oylamaya baksanaaaa sen kategori diyonnn
kızlara bak beni rahat bırakmıyolar
şunlara bişi de

Oylamada heyecan doruktaHeran herşey olabilir
Bence kategoriyi ilk 3te olan arkadaşlar düşünsünlerHeran herşey olabilir
Sen de hazırlıklı ol 1.lik heran gidebilir

Oylamada heyecan doruktaHeran herşey olabilir
Bence kategoriyi ilk 3te olan arkadaşlar düşünsünlerHeran herşey olabilir
Sen de hazırlıklı ol 1.lik heran gidebilir

insan birincilik gidebilir diye alıştıra alıştıra der daannnnn diye dedin şu an yıkıldım
bugün oylamaya bişi oldu

insan birincilik gidebilir diye alıştıra alıştıra der daannnnn diye dedin şu an yıkıldım
bugün oylamaya bişi oldu

Alış diye söyledim zatenHayırlısı olsun bakalım yarın neler olacak
Yeni kategori ne olacak onu söyleyin banane banane

Alış diye söyledim zatenHayırlısı olsun bakalım yarın neler olacak
Yeni kategori ne olacak onu söyleyin banane banane

ben birinci olursam haklarım ikinci olana geçicek sanırım kategoriyide ikinci olanmı belirleyecek bu durumda :26::26::26 birinci olduğumu farzederek yazıyorum )

ben birinci olursam haklarım ikinci olana geçicek sanırım kategoriyide ikinci olanmı belirleyecek bu durumda :26::26::26 birinci olduğumu farzederek yazıyorum )

Hediye hakkı mı geçiyor tüm haklar mı:44:Sadece hediye olabilir Kategoriyi yine 1. belirlesin

Hediye hakkı mı geçiyor tüm haklar mı:44:Sadece hediye olabilir Kategoriyi yine 1. belirlesin

Aslında birinci birincidir kim olursa olsun haklarda ona aittir bunu en başından beri söylerim...
Ya brinci olanlar bir daha katılmamalı kuralı olsun ki bu çok katı olur ya da haklar birinci olanda kalmalı...
Bu benim fikrim galiba çok ciddiye alıyorum yarışmayı detaya inmezsek herşey güzel hayat güzel amaannn boşverr

eveetttt oylamada son 2 saate girmiş bulunuyoruz katılımı bol bir oylama oldu gerçekten

Esroşummm harika gidiyorsun tatlımm

Çok heyecanlı bir yarışmaydı kuzucummmm

eveetttt oylamada son 2 saate girmiş bulunuyoruz katılımı bol bir oylama oldu gerçekten

Evet canım bol katılımlı bol heyecanlı bir yarışmaydı.

Ve benim oyummmmmmmmmmmmm o güzel sunumlarıyla zahmetli yemekleriyle aklımı başımdan alan beni pc ye yapıştıran becerikli ve güzel arkadaşıma gidiyor :) Sen anladın kim olduğunu

ne kadar güzel sözler bunlar böyleeee teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…