• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazan geldi ev elden gitti

Kakaolu-sut

İç güveysinden hallice ;)
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
129
84
13
38
Kizlar selam ramazanda nasil is yapiyorsunuz benim hiicc elim kolum kalkmiyor zaten sabah namazindan sonra yatip oglen kalkiyorum biraz saga biraz sola derken namaz kuran derken iftari hazirlamaya giriyorum hopp iftar olmus yemegi yiyincede daha beter oluyorum heryerim kiriliyor sanki elimde tlf cay oturuyorum oyle siz nasil yapiyosunuz ev elden gitti.iftardan sonra saat gec oluyor mutfagi anca supuruyorum oda hergun degil zaten.simdide iste boyle oturuyorum mal gibi hic elim kolum kalkmiyo offff

Ben iftara yakin yapiyorum ev islerini.Ama hic uyku duzenimiz kalmadi.Cocuklar erken kalkiyo ben sahurdan sonra uyudugum icin sabah kalkamiyorum .kalksam kendime gelemiyorum
O durum sıkıntılı bizde de evlatçım kalkıyo anne ben acıktım kalk diyo ben biraz daha noluurrr diyorum :))) tabi içim rahat etmiyo yedirip içirip az oynaşıyoruz sonra brn kestiriyorum yine.. garibim kendi kendine oynuyo arayan olursa şiiişşştt annem hasta uyuyo sessiz ol deyip kapatıyomuş tel.i :KK70: annemleri meraktan delirtmiş bigün :)) bu ay da böyle olsun napalım..

O durum sıkıntılı bizde de evlatçım kalkıyo anne ben acıktım kalk diyo ben biraz daha noluurrr diyorum :))) tabi içim rahat etmiyo yedirip içirip az oynaşıyoruz sonra brn kestiriyorum yine.. garibim kendi kendine oynuyo arayan olursa şiiişşştt annem hasta uyuyo sessiz ol deyip kapatıyomuş tel.i :KK70: annemleri meraktan delirtmiş bigün :)) bu ay da böyle olsun napalım..
Aynı durumdayız neyse azaldı zaten ramazanda

Sahurdan sonra yatıyorum
2 çocuk var 6 yaşında ve 1.5 yasina yakın
Park istiyolar oyun istiyorlar sabah en geç 8 de kalkiyoruz :KK53:
Haftada 2 gün büyüğün sporu var ona gidiyoruz bide
Ev işleri çamaşır bulaşık yemek çocuklar derken ramazan bitmeden ruhumu teslim etmezsem iyidir :ruh:

Sahurdan sonra yatıyorum
2 çocuk var 6 yaşında ve 1.5 yasina yakın
Park istiyolar oyun istiyorlar sabah en geç 8 de kalkiyoruz :KK53:
Haftada 2 gün büyüğün sporu var ona gidiyoruz bide
Ev işleri çamaşır bulaşık yemek çocuklar derken ramazan bitmeden ruhumu teslim etmezsem iyidir :ruh:
Maşallah Allah bereket versin mi diyelim ne diyelim bilemedim

Back
X