Ya ben Sariyerde boyle bi sebepten kavga olacagina inanmadim nedense. Eger zorlarina gidiyorsa tekel bayine saldirirlardi. !
Baska bir sebep olabilir aralarinda..
dinci ve dindar arasında fark vardır dinci tam olarakda dini alet ederek insanlara saldıran tahammulsuz kisilik demekDinci saldırı.. hmmm.. peki..
Dun ogretmenler sayfasinda da su mudurun cay icmek yasaktir yazisi altindaki yorumlari okuyunca şok oldum.
Oruc tutunca bazi insanlar nasil bir mertebede olduklarini saniyorlar anlamadim ? Saygi duyacaksiniz,icmeyeceksiniz demisler ve baya da tartisma cikmis konu altinda....Bu zihniyete kinim eskiden..Abim bekarken Izmitte kaldigi evden cikarmak isteyen ev sahibi geliyor aklima hep ramazanda oruc tutmuyormus diye ki abimde 25 yasinda kronik hasta olana kadar ilkokuldan beri oruc kacirmayan biriydi.Nefret ediyorum bu zihniyetten nefret !
dısarda su icip yemek yiyenlere kızıp saygı yok diyorlar tutmayanlara fiziksel ve lafla siddet uygulayanların saygıdan bahsetmeye hakları yok..tabiki etik degil elinde su sisesiyle dolasmak lakır lakır su icmek dısarda yemek yemek yapmam ama yapanıda gidip rahatsız etmem tahammul sıfır her konuda bu ulkede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?