Ramazan da cinsellik

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.914
5.117
Arkadaşlar eşimi soğumuş hissediyorum . Eşime sordum neden böyleyiz dediğimde ramazan da iftar dan sonra ağırlık çöküyor uykusuz yorgun olunca ondan soğukluk yok dedi.
Sizce doğru olabilir mi bana biraz uyduruyor gibi geldi çünkü işi çok rahat. Bende evdeyim zaten

Arkadaşlar eşimi soğumuş hissediyorum . Eşime sordum neden böyleyiz dediğimde ramazan da iftar dan sonra ağırlık çöküyor uykusuz yorgun olunca ondan soğukluk yok dedi.
Sizce doğru olabilir mi bana biraz uyduruyor gibi geldi çünkü işi çok rahat. Bende evdeyim zaten

iftarda karbonhidratı azalt proteini çoğalt. Kıtlıktan çıkmış gibi yemesin bi zahmet

3-5 gün daha sabredin anlarsınız ramazandan mı değil mi...

ramazanin bitmesine birkac gun yok mu? ramazan bitince belli olur zaten uydurup uydurmadigi.

benim sevgilim de oruc tutuyor aksam yemek yedikten sonra vincle anca kalkar yerinden catlayacak gibi yedigi icin. o haldeki adamla da sevisilmez zaten kendini yataga zor atiyor.

X