Ben de sahurda içeyim diyorum normal de sabah 8 de içerdim üç saat erken içmenin zararı olmaz heralde iftar daha geç diye düşünüyorumNormalde içtiğiniz saate en yakın hangisiyse onda içebilirsiniz. Bi kaç gün sersemlik yapar geçer çok önemli değil. Önemli olan her gün aynı saatte alınması. Yeni saate adapte olması da 1 haftayı bulmuyor. Mesela kardeşim sabah kahvaltıdan sonra içiyor. Ramazanda sahurdan sonra içecek. Ben zaten akşam 8 gibi içiyorum beni etkilemiyor.
O zaman sahurda için evet daha uygun. Dediğim gibi sadece bi kaç gün hafif sersemlik yapabilir hatta mg düşükse yapmayabilir bile korkmayın.Ben de sahurda içeyim diyorum normal de sabah 8 de içerdim üç saat erken içmenin zararı olmaz heralde iftar daha geç diye düşünüyorum
Bı sene tutamamistim ben de bu sene deneyeceğim inşallah tutanilirimBen maalesef orucumu tutamayacağım .
Lusral 100 mg mıydı canımBen aynı ilacı sahurda içiyordum bir sıkıntı yaşamadım.
Önce 25 mg olarak başlamıştım. Uzun bir süre 50 mg kullandım. Sonra 100 lük de kullandım.Lusral 100 mg mıydı canım
Ben de bu gün sersemlik varÖnce 25 mg olarak başlamıştım. Uzun bir süre 50 mg kullandım. Sonra 100 lük de kullandım.
Neden canısıBen de bu gün sersemlik var
İlacın saati değiştiği için bence bilmiyorum kiNeden canısı
Yok ya onun saatinden değildir. Ne kadar oldu başlayalıİlacın saati değiştiği için bence bilmiyorum ki
Üç ayı gectiYok ya onun saatinden değildir. Ne kadar oldu başlayalı
Şimdi nasılsınÜç ayı gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?