- 6 Mart 2008
- 1.369
- 2
- 43
-
- Konu Sahibi kahvekolik
kizlar nasilsiniz?
ya bu aralar cok yogunum, yeni ise basladim canlarim ya..
Benim icin nolursunuz dua edin.. Askim yaklasik bir saat sonra annemi arayacak ve icinde ne varsa dökecek.. artik sabrim tasti diyor, bu gün bana kesin bir cevap verecek dedi askim, öyle kacamak cevaplar kabul etmiyorum.
Allahim sen büyüksünnn
annem bi ikna olsa gerisi hal olur, o zaman annem büyükbabamla konusur( ki onun haberi var ve onayliyor zaten). Büyükbabamda annemin onayini aldigina göre babami ikna eder, babam onun karsisinda hic bisi diyemiyor. bide asi dizisi var simdi, off allahim offediyorum hayatim hepinize ediyorum dua.
bacim insallah hersey yolunda gider
ama asil sorun annen degilki
baban :S
canımmmm yaaa :teselli: inşallah çok olumlu geçer görüşmeleri, hadi baban sert biri bari annen biraz destek olur, arkanızda durur da herşey yoluna girer bitanem, mutlu haberlerini alırız inşallah :Saruboceq:
canim ben dün yoktum özür dilerim görmemisim simdi gördüm...kızlaar benımde dualarınıza ıhtıyacım var bende haftaya gorucuye cıkıcam Allah kısmet ederse abım askerden ızıne geldı bunun ıcın dun.bu aksamda bu konu konusulcak gelsınlermı nezaman gelsınler felan dıye ıste.babam ıns bı aksılık cıkarmaz yaa cok korkuyorm:Saruboceq::1no2:
kızlaar benımde dualarınıza ıhtıyacım var bende haftaya gorucuye cıkıcam Allah kısmet ederse abım askerden ızıne geldı bunun ıcın dun.bu aksamda bu konu konusulcak gelsınlermı nezaman gelsınler felan dıye ıste.babam ıns bı aksılık cıkarmaz yaa cok korkuyorm:Saruboceq::1no2:
ay canımmm ben bile nasıl heyecanlandım-tatlicadiarzu-sagol bitanem Şeniz kalbim duracak kizlar tel caldi annem salonda konusuyor su an :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Selam kızlar ben geldim ama fazla duramıcam,kuzenim evleniyor...bugün çeyiz çıkardık,yarında evine yerleştireceğiz...haftayada düğün var...çok yoğun geçiyor....ya kuzen bile benden 5 yaş küçük evleniyo..ben hakkaten evde kalmışım...:1no2: neyse bizimkilerde artık benim turşumu kurarlar...özellikle rica ettim sivri,ince biber turşum güzel olur...benim öyle turşumu kurun diye...
çünkü hem inceyim,hem sivriyim..hemde acı....:1rolleyes:
Gizlar nerdesiniz :çok üzgünüm:
günaydin herkese , bugunde ben erkenciyim iste
sormayin neler olmus benimki sabahin 8 bucugunda aradi beni, uyandirdi.
babasi bicaklanmis vurulmus, hastaneledelermis :çok üzgünüm:
ameliyata filan almislar, cikmis, iyimis uyanmis. istanbula götürüyolarmis
dua edin kizlar bisey olmasin, benneyaptımki
nasil agladi telefonda dua et diye. neye ugradigimi sasirdim inanin. :çok üzgünüm:
of ya ne yazacagimi sasirdim :a015:
sagol bitanem Şeniz kalbim duracak kizlar tel caldi annem salonda konusuyor su an :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
zynppcim bende öyle umuyordum ama ...
dünden beri iyice keyfim kaçtı kızlar yaa :a015:
dün de dedesi fenalaşmiş hastaneye kaldırılmış yoğun bakımdan bugun çıktı
insanlar çok fena durumdalar :çok üzgünüm:
bir de benim sözümü düşünecek durumda değil kimse tabi haklı olarak senağlama
yani ben hepinizi sözlendiricem sonra belki bana sıra gelecek ooof offf :çok üzgünüm:
nasil agladi telefonda dua et diye. neye ugradigimi sasirdim inanin. :çok üzgünüm:
kızlaar benımde dualarınıza ıhtıyacım var bende haftaya gorucuye cıkıcam Allah kısmet ederse abım askerden ızıne geldı bunun ıcın dun.bu aksamda bu konu konusulcak gelsınlermı nezaman gelsınler felan dıye ıste.babam ıns bı aksılık cıkarmaz yaa cok korkuyorm:Saruboceq::1no2:
zynppcim bende öyle umuyordum ama ...
dünden beri iyice keyfim kaçtı kızlar yaa :a015:
dün de dedesi fenalaşmiş hastaneye kaldırılmış yoğun bakımdan bugun çıktı
insanlar çok fena durumdalar :çok üzgünüm:
bir de benim sözümü düşünecek durumda değil kimse tabi haklı olarak senağlama
yani ben hepinizi sözlendiricem sonra belki bana sıra gelecek ooof offf :çok üzgünüm:
Canim benim sokdayim ya.. Bu nasil olur?? Allahim ya, inanamiyorum.. Cok ama cok cok gecmis olsun, allahtan acil sifalar dilerim canimin cani ya.
Bi insan bunu nasil yapar? hic mi allah korkusu yoktur?
Sokdayim ya.. :1shok:
Üzülme diyecegim sultanim, ama üzülmemek elde degil.. Bol bol dua et, Allah o yapanin cezasini verecek.. canimsin sen kiyamam ya :teselli:
ayyy canım ya çok geçmiş olsun.şimdi durumu nasıl.iyidir umaım.çok üzüldüm canım ya.vücudum titredi yani.acil şifalar dilerim
canım sultancım Allah şifa versin. Allahtan durumu iyiymiş verilmiş sadakası varmış. kim bıçaklamış ki ya kavgaya mı karışmış?