- 6 Ekim 2007
- 4.493
- 6
- 36
-
- Konu Sahibi kahvekolik
iyi geceler kızlar
neredeyse başından beri topiğinizi ve tatlı telaşlarınızı takip ediyorum ama bu gece okurken üzüldüm sizin adınıza özelliklede kahvekoliğim sana inşallah babanı bir an önce yumuşatırsınız ve kavuşursunuz aşkınla ama kalbini ferah tut olur mu bunları niye söylüyorum çünkü aynı dönemlerden bende geçtim o kadar sorun çıktıki bizde de ayrı şehirlerde olmasını bırak babasının aşkım küçük yaştayken yurtdışına çalışmaya gitmesini bile problem yapmışlardı başında babası olmadan büyüdü diye :) babam benimle konuşmadı uzunca bir süre ama üzülmeme dayanamayıp kabul etti tanışmayı ve kısmet ilk görüşmelerinde de aileyle iyi anlaştı ve verdi ama abim 3 ay konuşmadı benimle ve o gelmediği içinde sözümüz takılmadı . ama o günleri atlattık ve kısmetse de 17 gün sonrada düğünümüz var
inşallah sizde de hayırlısıyla durumlar değişir canım . herşey gönlünüze göre olsun Şeniz
kiiizzzzzz
gizliden gizliden takipmi ediyordun biziiiiii :jeyyar:
bu abiler babalar niye böle yapar anlamamki fisfisfis
canım inanmıyorumm yaaa, ne güzel ne çabuk maşallah hihoyyyt
çok sevindim canım senin adına :1hug:
söz ve nişan resimlerini, alyans resimlerini düğün resimlerini işte her resimlerini bekliyo olcaaazz kaydirigubbakcemile3
kızlaarr hepinize günaydın. bugün geliyo babamın dünürleri:jeyyar: babam kahvaltı yaparken bugün geliyorlar haberin olsun dedim. ben davet etmedim ki dedi. geliyolar işte. dualarınıza çok ihtiyacım var. ben bugün nete giremem sanırım. hazırlık yapıcam tek başıma:çok üzgünüm: gece yazarım neler olduğunu. hepinizi öpüyorum
kızlaarr hepinize günaydın. bugün geliyo babamın dünürleri:jeyyar: babam kahvaltı yaparken bugün geliyorlar haberin olsun dedim. ben davet etmedim ki dedi. geliyolar işte. dualarınıza çok ihtiyacım var. ben bugün nete giremem sanırım. hazırlık yapıcam tek başıma:çok üzgünüm: gece yazarım neler olduğunu. hepinizi öpüyorum
kızlar benimki de ertelendi yine
asker eşi olmanın zorluklarını simdiden yaşıyorum. off
canım inan resimleri koymayı çoook isterdim..sevincimi sizlerle paylaşmayı..ama benimki
klava:
hayatta izin vermez..çok isterdim..bende sizlerinkine bakıcam artık hihoyyyt
aşırı kıskançlık huyu ilk sırada gelir..bu siteyi erkeklerde ziyaret ettiği için
ben de gizli takipçilerdendim. :1ninca:
ama dayanamadım. :jeyyar:
inşallah hayırlı haberler verirsin kahvekolik. foruma tekrar geldiğimde ilk işim buraya bakmak olacak a.s.
wishhhhh birini daha yakaladuk :jeyyar:
sizi siziiiiii :jeyyar:
ama napıyım merak ediyorum böyle şeyler nasıl yaşanıyo diye. ben de şurda bir olmadı iki olmadı üç seneye nişanlanıp evlenirim belki:sm_cool:
öğrenmek lazım kaydirigubbakcemile3
geç olsun da güç olmasın, hayırlısı olsun gibi kalıplaşmış cümleler tam bu duruma uygun.senin davan da benimkisine dönmüs
:roflol:
sunun surasinda 1 sene sonra, olmadi 2 sene, olmadi 3 sene sonra nisanlanip evleniriz dimi giz :roflol:
ooof ölme essssssseeeeeeim ölme :jeyyar:
senin davan da benimkisine dönmüs
:roflol:
sunun surasinda 1 sene sonra, olmadi 2 sene, olmadi 3 sene sonra nisanlanip evleniriz dimi giz :roflol:
ooof ölme essssssseeeeeeim ölme :jeyyar: