ALLAH RAZI OLSUN canım benim muradlarımızı hayırlarla sağlıcakla kabul eder inşallah MEVLAM amin..7. cüzü okudum Allah kabul etsin
Iyiyim abla yoğun geciyor nasil olsun
evet her yerdesin dualardasın canım ALLAH kabul etsin amin..nişanlının işi ne oldu canımIyiyim abla yoğun geciyor nasil olsun
Ablacim sonradan konusmustuk seninle ama unuttun herhalde girdiği sinavi gecti cok şükür eğitim gördü şimdi yeni görevinde çalışıyor Allaha şükür. Annen nasil olduevet her yerdesin dualardasın canım ALLAH kabul etsin amin..nişanlının işi ne oldu canım
sınavının iyi geçtiğini biliyorum canım çok şükür demiştik ama işe başladı mı olmadı bilmiyorum canım yada unuttum canım ya inan kafam sepet gibi gülüm ya kusuruma bakma annemi düşün kendi bebek meselesi düşün karıştı beynim canım..Ab
Ablacim sonradan konusmustuk seninle ama unuttun herhalde girdiği sinavi gecti cok şükür eğitim gördü şimdi yeni görevinde çalışıyor Allaha şükür. Annen nasil oldu
Tamam abla Cuzleri okumadim unutmusum Allah biliyor ya yalan diyemem tez zamanda okuyup haber verecegim Allah sifa versin ablasınavının iyi geçtiğini biliyorum canım çok şükür demiştik ama işe başladı mı olmadı bilmiyorum canım yada unuttum canım ya inan kafam sepet gibi gülüm ya kusuruma bakma annemi düşün kendi bebek meselesi düşün karıştı beynim canım..
çok sevindim canım annem daha iyi o şişen bacağndan şimdi ödemli su akıyor canım ALLAH şifa verir inşallah anneme de canım..
buradaki 2 cüzü arife gününe kadar bitirir misin canım?
kuzum benim senden bir isteğim olacak aslında ama nasıl desem bebek için İbrahim suresinin 32. ayetinden 44. ayetine kadar okur musun benim için bebek için okunuyormuş canım çok sevinirim inan..
okuduğunda da bildirirsen
ALLAH RAZI OLSUN canım benim için İbrahim suresinin o ayetlerini de okuyacak mısın canım vaktin olur mu yani?Tamam
Tamam abla Cuzleri okumadim unutmusum Allah biliyor ya yalan diyemem tez zamanda okuyup haber verecegim Allah sifa versin abla
Mazeretim baslamak üzere abla cok sancim var bitince hemen okurum inşallah. Bikac gun sonra bana yine hatirlat olur muALLAH RAZI OLSUN canım benim için İbrahim suresinin o ayetlerini de okuyacak mısın canım vaktin olur mu yani?
eğer vakit olur okursan canım okuyan arkadaşların sayısını not ediyorum da