Okurum canım, genel herkes için mi, eğer öyleyse ben de tüp bebek tedavisine başlayacağım, tam da Arife'si ne güzel olur.H Hayalimi_yasarken canım tek 12. cüz kaldı alır mısın?
herkes duasını yapar canım inşallah arife günü hatim duasını ben de okurum gülüm hepimiz için o zaman 12. cüzü sana yazıyorumOkurum canım, genel herkes için mi, eğer öyleyse ben de tüp bebek tedavisine başlayacağım, tam da Arife'si ne güzel olur.
canım ben 2 cüz almıştım birini sana verebilirim benim ayrı hatimim de olduğundan olur muiletişim kurana kadar cüzler bitmiş sanırım
AMİN CNm inşallhVeson ALLAH RAZI OLSUN canım dualarını hayırlarla sağlıcakla kabul eder RABBİMİZ inşallah amin cümlemizin inşallah amin
12.cüzü okudum canım.allah kabul etsin inşallahSahihuban 13. cüzü sana verebilirim canım benim bir cüzüm daha var
12.cüzü okudum canım.allah kabul etsin inşallah
ALLAH RAZI OLSUN sizlerden ALLAH muradlarımızı hayırlarla sağlıcakla nasip eder en kısa zamanda inşallah aminOn birinci cüzü okudum
Sende de razı olsun aminALLAH RAZI OLSUN sizlerden ALLAH muradlarımızı hayırlarla sağlıcakla nasip eder en kısa zamanda inşallah amin
sağolasın ablacım internet bağlandı mı?Sende de razı olsun amin
tamam canım 13.cüzü alıyorum biiznillahSahihuban 13. cüzü sana verebilirim canım benim bir cüzüm daha var
tamam canım benim ekliyorumtamam canım 13.cüzü alıyorum biiznillah