canım 5 cüz aldın 17 18 ve 20 yi mi okudun yoksa 17-18-19-20 okudu tek 21 mi kaldı kusura bakma biraz yorgunum kafam sepet gibi annem rahatsızlanmıştı memleketten yeni geldimcanım 20. cüzüde yazmıştım :)
yok canım ne kusuru 17 18 20 okudumcanım 5 cüz aldın 17 18 ve 20 yi mi okudun yoksa 17-18-19-20 okudu tek 21 mi kaldı kusura bakma biraz yorgunum kafam sepet gibi annem rahatsızlanmıştı memleketten yeni geldim
tamam canım o zaman 19 21 kaldı ALLAH RAZI OLSUN sağolasın dualarımız Rabbim hayırlarla sağlıcakla kabul eder inşallah aminyok canım ne kusuru 17 18 20 okudum
ALLAH RAZI OLSUN canım hemen ekliyorum canım sen almıştın bir cüz daha eklemedim unuttum o gün apar topar memlekete gittim annem rahatsızlandı kusura bakma canım hemen ekliyorumaaynaa ben 15. Cuzu de okudum
Estağfurullah canım ne demek Allah annene şifa versin insallahALLAH RAZI OLSUN canım hemen ekliyorum canım sen almıştın bir cüz daha eklemedim unuttum o gün apar topar memlekete gittim annem rahatsızlandı kusura bakma canım hemen ekliyorum
ALLAH RAZI OLSUN canım inşallah şifa verir RABBİMİZ canım çok üzülüyorumEstağfurullah canım ne demek Allah annene şifa versin insallah
Nail durumu inşallah biraz daha iyidir rabbim inşallah su mübarek günde safi ismiyle şifasini verir üzülme inşallahALLAH RAZI OLSUN canım inşallah şifa verir RABBİMİZ canım çok üzülüyorum
bacakları şişiyor canım şuan ödemli su akıyor bacağından inşallah şifa olur o şişler gider canım aklım annem de oluyor duaların için sağolasın gülüm..Nail durumu inşallah biraz daha iyidir rabbim inşallah su mübarek günde safi ismiyle şifasini verir üzülme inşallah
İnşallah canimbacakları şişiyor canım şuan ödemli su akıyor bacağından inşallah şifa olur o şişler gider canım aklım annem de oluyor duaların için sağolasın gülüm..
tamam ablam bayrama kadar bitireceğiz inşallah sen de haber edersinOn birinci cüzü alıyorum
ALLAH RAZI OLSUN canım benim dualarımız kabul olur inşallah aminCanim ben 10. Cuzu okudum allah kabul etsin inşallah