Ramazan ayına anne olark girmk isteynler ve önmzdeki aylrda hamle kalmyı istyenler nelr ypiyoruz

Gitmez miyim cok gitim bi doktor prolaktainden dedi onu dusurduk yumurtaliklarim simdi yavas. Tek bi tane yumurtam olusmus catlama ignesi vuruldum beklemedegim

allah binkere razı olsun canım , test sonucunu aldıgım an kocama sarıldım ve ilk size buraya burada dua eden isteyen bütün kullarına nasip et allahım diye ağladım , , bana dua edenlerdende rabbim hep razı olsun onlardan inşallah

Rabbim kucağını da almayı nasip etsin inşallah mucizeni canım, benim içinde dua edersen sevinirim

Arkadaşlar Allah hiçbirinizin kucağını boş bırakmasın bende cok dua ettim rabbime sonunda hamileyim hepinize testte 2 çizgi görmeyi nasip etsin

Hamile kalmak isteyen arkadaşlar umrede olan yakınınız varsa bi ot var ondan isteyin getirsinler burdan yaZarsam reklam diyebilirler özelden yazabilirsnz

Hamile kalmak isteyen arkadaşlar umrede olan yakınınız varsa bi ot var ondan isteyin getirsinler burdan yaZarsam reklam diyebilirler özelden yazabilirsnz
Meryem Ana otunu diyorsun sanırım Fatıma annemizin eli diğer ismi de bende hamile kalmaya yaradığını duymuştum

Kendi konuma ben yazım bari :) bugün 50. Gün hala adet olamadım ama hamile de değilim biliyorum idrarda kanda negatif ara verdiğim hayita başlıcam tekrar azcik kendime gelim malum Ramazan yeni bitti

Arkadaşlar herkese merhaba
Şu mübarek günde allahım kucaklarımızı doldurdun dualarımıza ol desin
Ben de 2 yıllık evliyim 6 şudur deniyoruz , her ikimiz de doktora gittik şükür olsun sorum yok dediler ancak gün geçtikçe biraz üzülür düşünür oldum.
Ebru destanın kitabını aldım 2 kür var ben çay olanına yeni başladım
Herkeslere de bana nasip olsun inşallah hayırlısı ile
Dilerim bir kaç ay sonra güzel şeyler okuyup buraya bana da yazmak nasip olsun

canım kürlerden sonuç alabildim mi? hangi kürlerdi ? spe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…