Ramazan ayına anne olark girmk isteynler ve önmzdeki aylrda hamle kalmyı istyenler nelr ypiyoruz

bu ay düşük yapıyorum sanırım. Eğer saglıklı bir şekilde tamamlarsam bu süreci Allahın izniyle hemen tekrar denemek istiyorum önümüzdeki ay Allah hepimize bütün isteyenlere nasip etsin canlar yüce Rabbim aratmadan versi hayırlısıyla.
Ben önümüzdeki regl dönemimden sonunda incir kürüne başlıyım diyorum

Amiñ insAllah bu ay ne yapmistiniz? Bi sorununhz var mi?

Tek yaptğm ovüslasyn testiydi. Tabi bi sıkıntı yoksa. Herkese de tavsiye ederim. İki gebeğimde de kullandm

Benim yaptığım bol bol okumak ve yumurtlama günlerini değerlendirmek, olacak inşallah bekliyoruz vaktini :)

Kusura bakmayın kimse yazmayinca konumu takip etmeyi bırakmıştım o yüzden geç oldu bende okudum Meryem suresini bitirdim ama arada aksadı maalesef sonra tamamladım onları gıda takviyesi olarak ne aliyosun canım ?
hayırlısı olsun kızlar bukarışım niçin karışım. hayırlısı olsun adınıza inş bende düşünüyorum . meryem suresine ne zaman baslamam gerekiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…