- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
Meryem suresine basladim onu devam ediyorum bende 41 gün. Son 5 günüm kaldi hayırlısıyla. Süt maydonoz kuru uyguladim 3 günlük. Birkac gıda takviyesi var içtiğimiz eşimle. Ama yine de umudum az eşimden dolayıelimizden geleni yapiyoruZ bakalım. Gerisi takdiri ilahi..
Çok üzüldüm canım Rabbim aratmasin tez zamanda versin sana ve tüm isteyenlereBir hafta önce bebegimin kalp atışının olmaması nedeniyle kürtaj oldum. İnşallah vücudum toparlanınca ben de hemen sağlıklı bir hamilelik istiyorum rabbimden.
Bebegin sıkı sıkı tutunsun sana inşallah bidahada Rabbim ayırmasınÇatlama iğnesi oldum cumartesi günü inşallah Rabbim yüzümüze guler
Amin ablacım sağolasındualarımdasın canım ,rabbim tez gunde kucagını doldursun İNŞALLAHHHHHH
Kapsül var esim onu kullaniyor icindde bir cok ot vitamin karışımı var. Proxeed plus gibi bir hap. Bende folik asit. Koenzim q 10. Ve magnezyyum kullaniyorum.Kusura bakmayın kimse yazmayinca konumu takip etmeyi bırakmıştım o yüzden geç oldu bende okudum Meryem suresini bitirdim ama arada aksadı maalesef sonra tamamladım onları gıda takviyesi olarak ne aliyosun canım ?
Amin canım inşallah allahin izniyle hepimiz kavusalim yavrularimizaÇok üzüldüm canım Rabbim aratmasin tez zamanda versin sana ve tüm isteyenlere
Insallah canim insallah ben hic hamile kalmadimBebegin sıkı sıkı tutunsun sana inşallah bidahada Rabbim ayırmasın
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebegini. Nerden aldin her yer güvenilir olmuyor malum ?arı sütü polen karışımı denedinizmi kızlar , yumurta kalıtesini arttırıyor , eşede spermleri kuvvetlendırıyor.
canım yaşadıgımız ilçede sadece bal satan bir dükkan var ,Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebegini. Nerden aldin her yer güvenilir olmuyor malum ?
Aminn aminnn ne kadara geldi size acabacanım yaşadıgımız ilçede sadece bal satan bir dükkan var ,
adamın belgeleri sertifikaları var ,
bir kilo saf bala 100 gr polen propolis zerdecal tarçın ezilmiş antep fıstıgı , ne varsa koydu adam sabah aksam onu tahata kaşıkla 1 tatlı kaşığı yedim ,
bu karışımı yaptırmadan bir ay önce adetim geçmişti hamileyim diye dr gittim meger o ay hıç yumurtam olmamış , dr sordum gerçegını bulursan çok faydası var ama çok pahalı dedi ,
erken menapoza girmeyelım çocuktan vazgeçtik bari adetimiz bitmesin diye kıydık paraya , çok şükür rabbime onun üstüne 2 ay çok düzenli adet gördüm bu ayda çok şükür hamileyim ,
aldıgım her nefeste buradaki kadınlara dualar ediyorum , inşallah tez gunde sağlıklı bir bebekle kucaklarımız dolsun inşallah.
kalben diliyorum canım
Canımmm senin paylaşımlarını yorumlarını görüyordum ve hep içimden hamile olmanı diliyordumcanım yaşadıgımız ilçede sadece bal satan bir dükkan var ,
bir kilo saf bala 100 gr polen propolis zerdecal tarçın ezilmiş antep fıstıgı , ne varsa koydu adam sabah aksam onu tahata kaşıkla 1 tatlı kaşığı yedim ,
bu karışımı yaptırmadan bir ay önce adetim geçmişti hamileyim diye dr gittim meger o ay hıç yumurtam olmamış , dr sordum gerçegını bulursan çok faydası var ama çok pahalı dedi ,
erken menapoza girmeyelım çocuktan vazgeçtik bari adetimiz bitmesin diye kıydık paraya , çok şükür rabbime onun üstüne 2 ay çok düzenli adet gördüm bu ayda çok şükür hamileyim ,
aldıgım her nefeste buradaki kadınlara dualar ediyorum , inşallah tez gunde sağlıklı bir bebekle kucaklarımız dolsun inşallah.
kalben diliyorum canım
Sağol canim bilgi verdigin icin dualarin dualarimiz kabul olsun inşallah amincanım yaşadıgımız ilçede sadece bal satan bir dükkan var ,
kalben diliyorum canım
arı sütü polen karışımı denedinizmi kızlar , yumurta kalıtesini arttırıyor , eşede spermleri kuvvetlendırıyor.[/QUOTE
Ben deInsallah canim insallah ben hic hamile kalmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?