- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
- Konu Sahibi Dil-i bitab
İkinci bir Ramazan geliyor :/ Rabbim bu Ramazanda kucaklarimiz bos kalacak lutfen birdahaki Ramazana anne olarak girmeyi nasip et.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiñ insAllah bu ay ne yapmistiniz? Bi sorununhz var mi?bu ay düşük yapıyorum sanırım. Eğer saglıklı bir şekilde tamamlarsam bu süreci Allahın izniyle hemen tekrar denemek istiyorum önümüzdeki ay Allah hepimize bütün isteyenlere nasip etsin canlar yüce Rabbim aratmadan versi hayırlısıyla.
Ben önümüzdeki regl dönemimden sonunda incir kürüne başlıyım diyorum
Tek yaptğm ovüslasyn testiydi. Tabi bi sıkıntı yoksa. Herkese de tavsiye ederim. İki gebeğimde de kullandmHatunlar, bacılar, kardeşler Ramazan ayına anne olarak girmk için ve önümzdeki aylarda hamile kalabilmk icin neler yapıyosunuz ? Birbirimizle paylaşalm faydalanalm yavrularimzi birlikte bekleyelm ne dersiniz ama bu kez topigime bakıp geçmeyin lütfen yazın :)
Maalesef var ovulasyon testinin e son cozum olacagi bir sikinti hemde :yumurtlayamamaTek yaptğm ovüslasyn testiydi. Tabi bi sıkıntı yoksa. Herkese de tavsiye ederim. İki gebeğimde de kullandm
En kısa zmanda olur inş hayrlısyla. Bende onsuz tutturamamştm resmen.Maalesef var ovulasyon testinin e son cozum olacagi bir sikinti hemde :yumurtlayamama
Al benden de o kadarMaalesef var ovulasyon testinin e son cozum olacagi bir sikinti hemde :yumurtlayamama
Amin insAllah :)En kısa zmanda olur inş hayrlısyla. Bende onsuz tutturamamştm resmen.
Aynen insAllah olucak inaniyorumBenim yaptığım bol bol okumak ve yumurtlama günlerini değerlendirmek, olacak inşallah bekliyoruz vaktini :)
Pcos mu siz deAl benden de o kadar
Tedavin hayirli olsun canim rabbim emeklerinizi.karsiliksiz birakmasin sorun ne yumurta mi?Bende dua ediyorum çook
Klomen tedavisi ve yarın catlatma ignesi olacam Rabbim isterse verecek artık istemezsede çok şükür hayırlısı
Allah razı olsun canım..Tedavin hayirli olsun canim rabbim emeklerinizi.karsiliksiz birakmasin sorun ne yumurta mi?
Pihtilasma testi vs yapildi mi?Allah razı olsun canım..
Simdilik yumurta gibi ama belirsiz..
adetler düzenli hersey normal
eşimde de sıkıntı yok..
Aslında bebek oluyor ama beni birakip gidiyorlar :/
Yapıldı ama henüz sonuçlarım çıkmadı 3 hafta sonra anca çıkarPihtilasma testi vs yapildi mi?
hayırlı sonuçlar alırsın inşAllah evetYapıldı ama henüz sonuçlarım çıkmadı 3 hafta sonra anca çıkar
Senin neden olmuyor pko mu var sende?
hayırlısı olsun kızlar bukarışım niçin karışım. hayırlısı olsun adınıza inş bende düşünüyorum . meryem suresine ne zaman baslamam gerekiyor...Kusura bakmayın kimse yazmayinca konumu takip etmeyi bırakmıştım o yüzden geç oldu bende okudum Meryem suresini bitirdim ama arada aksadı maalesef sonra tamamladım onları gıda takviyesi olarak ne aliyosun canım ?