Ramazan Alışverişi ?

ayers

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2007
7.609
3
0
İstanbul
ramazan alışverişi için neler öneriyorsunuz.??
geçen sene şu ramazan paketlerinden almıştık. %20 falan daha ucuza geliyor öyle alınca. bu sene araştırıyım dedim haberlerde migrosunkine denk geldim fiyatları çok uygun gözüküyor ama kutu içeriği yazmıyordu sanal markete baktım daha satışa çıkmamış.

paketlerin içindekiler benim hoşuma gitmiyor çünkü bilinmedik markaların ürünleriyle dolu oluyor onun yerine kendine uygun bir marketten alışverişini yapman daha faydalı olur diye düşüünüyorum..ben kısmet olursa maaş alabilirsek eğerr yardım amaçlı kumanya hazırlamak istiyorum vee en iyi adress bim gibi geliyor :)

canım paketlerin içeriği belli olmuş fiyatları da bana çok uygun geldi.

Ramazan Paketi

RAMAZAN BEREKET PAKETİ
Satış Fiyatı : 14,90 TL

Söke Un 1 Kg.,Noba Calrose Pirinç 1000 Gr.,Noba Pilavlık Bulgur 1 Kg.,Oba Çay Demitürk 500 Gr.,Evden Küp Şeker 750 Gr.,Biryağ Ayçiçek Yağı 1 Lt.,Maggi Şehriyeli Tavuk Çorba 53 Gr.,Arbella Spaghetti Makarna 500 Gr.,Dr. Oetker Tavukgöğsü 125 Gr.,Tat Domates Salçası 430 Gr.

RAMAZAN LEZZET PAKETİ
Satış Fiyatı : 19,90 TL

Söke Un 1 kg.,Noba Calrose Pirinç 1000gr.,Noba Kırmızı Mercimek 1kg.,Noba Pilavlık Bulgur 1kg.,Oba Çay Demitürk 500gr.,Jacobs 3 in 1 12 gr 8 Al 7 Öde,Evden Küp Şeker 750 gr.,Biryağ Ayçiçekyağı 1lt.,Maggi Mercimek Çorba 69gr.,Ankara Burgu Makarna Sebzeli 250gr.,Arbella Spaghetti Makarna 500 gr.,Doğan Kraker Zeytinli 80gr.,Penguen Çilek Reçeli 380 gr.,Dr. Oetker Tavukgöğsü 125gr.,Nestle Chokella 250 gr.,Dimes Limonata 1 lt.,Tang Portakal 30gr.,Tat Domates Salçası 430 gr.

RAMAZAN ZİYAFETİ PAKETİ
Satış Fiyatı : 39,90 TL

Söke Un 1 Kg.,Noba Calrose Pirinç 1000 Gr.,Noba Kuru Fasulye 1 Kg.,Noba Kırmızı Mercimek 1 Kg.,Noba Pilavlık Bulgur 1 Kg.,Oba Çay Demitürk 500 Gr.,Jacobs 3 in 1 12 Gr. 8 Al 7 Öde,Nestel Keyf-i Tahıl Sade 15 Gr.,Evden Küp Şeker 750 Gr.,Biryağ Ayçiçekyağı 1 Lt.,Maggi Ezogelin Çorba 72 Gr.,Ankara Burgu Makarna Sebzeli 250 Gr.,Arbella Spaghetti Makarna 500 Gr.,Nestle Et Bulyon 20 Gr. (1 Lt.),Efe Üzüm Sirkesi 50 Cl.,Penguen Çilek Reçeli 380 Gr.,Güllüoğlu Lalin Pekmez 400 Gr.,Güllüoğlu Lalin Tahin 300 Gr.,Seyidoğlu Cevizli Helva 175 Gr.,Dr. Oetker Tavukgöğsü 125 Gr.,Nestle Chokella 250 Gr.,Doğanay Limonata 1 Lt.,Tat Domates Salçası 430 Gr.,Penguen Bezelye 830 Gr.

bu paketlerde korkuyorum aslında sanki bize ellerinde kalan şeyleri veriyorlarmış gibi yani içindeki ürünlerin son kullanma tarihlerini gormden almak bana uygun gelmiyor..

Biz 3 senedir çuvalla alıp dolduruyoruz poşetlere.Eşim gidiyor toptancılardan alıyor,pirinci,şekeri ve unu.Çay da bize Rizeden geliyor çaylıklarımız olduğu için.Az öz kişiye vermiş oluyoruz hemde 1 kgla sınırlı kalmıyor.Salçayı,tuzu,makarnayı,peyniri kalıpla,zeytinide aynı şekilde alıyoruz.Sonra hazırlayıp poşetleyip veriyoruz.
Verdiğimiz kişilerde 3 senedir aynı.İlk sene ben Samsunun fakir bi mahallesine gidip orada muhtarlıktan çok zor durumdaki ailelerin isimlerini aldım.Gerçekten öyle böyle değiller ama:sinifsinif:
Allah kabul etsin.
Demem o ki bu şekilde yapsanız toptancı size yakınsa.

Biz bu tarz paketler yerine maddi olarak yardımda bulunuyoruz.
Yardım ettiğimiz kişiler kendi ihtiyaçlarını uygun olan şeyleri alıyorlar.

Back