Rakı fiyatları yükseldi vatandaş viskiye yöneldi!

valla hiç duymadım, ben yerel şehrimin şarabını alıyorum ama bazen kavaklıdere türevleri.. fiyat performans açısından

örneğin Viski dediğinizde nasıl İskoçlarla özdeşse büyük oranda Uzo nasıl Yunanistanla özdeşse Rakı da Türklerle özdeştir.
Türk kimliğinin bir parçasıdır.
içilmesi teşvik edilmemeli, fiyat politikası uygun belirlenmeli, yaşça küçüklerin kullanımı denetlenmeli ama kesinlikle savaş açılmamalıdır.
Rakı dünyada Lokum, Yoğurt, Hamam gibi Türklerle bağdaştırılan, Türkiyeye her gelindiğinde mutlaka istenen bir "kültür ögesi"
tıpkı Havana Purosu gibi.
için ya da içmeyin ama Rakı bir milli değerdir.

Rakı ciddi meseledir, su katılmaz bence de ama midem problemli ulan, için dışım anason kokusu oldu suyla içmekten.
yanında da haydari olacak.
of ulen of, getirin memleketi kurtarasım var

hemen gidip alacağım bir rose. iyi oldu bunu öğrendiğim:)

Fiyatla alakası olduğunu sanmıyorum.İçkilerin bir imajları,kullanıcı profilleri var.Rakı her ortamda herkesin içebileceği bir içki değil.Daha çok meyhane veya balık lokantası tarzı bir içki.Meyhaneye giden kitlenin azaldığını düşünüyorum.
Votkanın yükselişi bence daha dikkat çekici.Gençlerin tercihleri bu yönde oluyor anlaşılan.
İçki satışlarında düşüş olduğunu sanıyordum şaşırdım.

Ayyyyy. Kızmayın ama rakı yasaklansın hatta çok pis kokuyor yaaaaaa

Cirkin kadin yoktur, az votka vardir demis rus bir bilirkisi
Rusçası : "ne bıvaet nekrasivıh jenşin, bıvaet malo vodki"

Ben de aksine rakinin o anason kokusuna bayiliyorum, belki de cocuklugumda yedigim anasonlu sekerlerin etkisidir. Gelgelelim bir yudum alinca midem kalkiyor, sanki sekerli suya alkol karistirmislar gibi geliyor..Bu yuzden icemem.. Viski tahtakurusu kokulu.. Sarap sirke gibi.. En guzeli votka, onu da ancak visne veya kizilcik suyu ile icebilirim. En zararli icki de votka imis maalesef..

Rakıdan sonramı görsen, birde ondan sonra konusalim

Malesef derken

En güzeli ayran sudan ucuz bosverin bunları :)) milli icecegimiz ayran, içelim icirelim :))))

En güzeli ayran sudan ucuz bosverin bunları :)) milli icecegimiz ayran, içelim icirelim :))))
yok yok vallahi ölümü öpün siz boş verin ayranı, mis gibi aslan sütü dururken? müziğe meze, memleket sorununa çare, nihavendle ayrı güzel, Zeki Müren oldu mu tadından içilmez.
lütfen milli içkimiz olan rakı en güzeli :) :) :))))

:)))) zeki Müren'le tavşan kani cay da güzel gider aslında :)))

İzmir de nerede tesisi gitmek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…