Rakı fiyatları yükseldi vatandaş viskiye yöneldi!

hayatımda ve ömrümce bir kere bira içtim ve etrafımdakilere sataştım.. içim dişıma çıktı ve bir dahamı amann uzak bendenn milli içkim olan ayranım var benim,, çayım var benim.. ohh miss sütüm var benim ben hazır meyve sularınıda sevmem colalarıdaa .. ha bu aralar bir şalgam suyuna marak saldım bakalımm..

Rakı susuz daha iyi ya... Böyle ağızda güzel bir tat bırakıyor sanki... Viskiyi denedim bir yudum alayım dedim de boğazım yandı Rakı iyidir iyi..

Anam rakı, viski, bira, şarap içkilerin alayından hoşlanmam içmem tadını sevmem ama şu muhabbeti okuyunca eve gidip bi küçük açıp herifle demlenesim geldi

Ben içen bi tip olsam zaten benim ki maaşı bunlara yatırır da ben çok pis engel oluyorum adama. Sülalesi kalpten gitti neme lazım korumak gerek adamı :/

günde bi kadeh kırmızı kalbe iyi gelir bence

günde bi kadeh kırmızı kalbe iyi gelir bence

Zaten herifte kırmızı kalbe iyi gelir, bira mideye iyi gelir, rakı gribe iyi gelir diye diye malı götürüyor(du).

Bekarken tek kalıyordu ve maaşı biraya yatırıyordu, şimdi tepesine biniyorum bira alırken elinde olsa 4 kasa alcak da ben 6'lı aldırıyorum o da 2-3 haftada bir. Trakyalı zatı muhterem zor vazgeçirdim, sigara ve içki zor be anam

Rakı sek içilir, içine katılan su soda vb şeyler anason kokusunu açığa çıkardığı için içimi zorlaştırır. Sek deneyin, seveceksiniz.

Bir tekelci evladı olarak tekirdağ rakısına da açıklama getireyim. Babam der ki, 70li yılların sonunda bir anason krizi patladı. Rakıya koyacak anason bulunmadığı için rezene vb başka bitkiler denendi. Ama çakal tekirdağ rakı fabrikası depolarda tonlarca anason saklamış. Sonra bunu tekirdağ rakısı diye piyasaya sürmüşler. Diğer fabrikalarda kalite düşük olduğu için tekirdağ rakısı aslında normal yeni rakı olmasına rağmen sükse yapmış zamanında. Şimdi de çift damıtma yapıyorlar sanırım tekirdağ rakısında o yüzden tadı daha hafif, içimi daha kolay.

Bu arada 1945 yılının rakısını içtim bir kere, çok fenaydı. Deneye deneye doğru formülü bulmuşlar bence.

Bir de o şarapların nasıl yapıldığını görseniz bir çoğunuz bir daha ağzınıza sürmezsiniz. Ben gördüm, hala içiyorum. Ya çok pis boğazım ya da şarabı seviyorum bilemedim.

eski usül ayakla ezme deme şarap için:)

ay anlatma nolur, alkol mikrobunu kırıyodur nasılsa

cahilim sanırım. nedir L a

Piyasaya son 5-6 yıldır girmiş bir marka. Az kişi bilir. Migrosta, kipada metroda var. Sipariş aldığı bir internet sitesi de var ama sadece izmir içinmi bilmiyorum. Onu öğrenirim.

Arkas Holdingin sahibi Lucien Arkas'ın hobisini işe dönüştürmesiyle ortaya çıkmış bir fabrika. Kendi bağlarından topladıkları üzümlerle yapıyorlar şarapları. Cidden çok temiz ve işi bilen adamlar tarafından yönetiliyor. Başında italyan bir şarap gurmesi var mesela. İzmire yolunuz düşerse tesisi ziyaret edebilir, restoranında yemek yiyebilir, şarap tadımına, yapımına ve hasatlara katılabilirsiniz. Keyifli bir mekan. İdol ve symyrna serisi gayet uygun fiyatlı. Dolucaların, kavaklıderelerin altında. İdolün rose'sini denemeni tavsiye ederim denk gelirse.

Ne reklam yaptım ha. İş bu reklamdan hiç bir gelir beklentim ya da kazancım yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…