Rakı fiyatları yükseldi vatandaş viskiye yöneldi!

Rakı çok ağır yahu. Her zaman ve her yemekle içilebilecek bir şey değil. Balıksız hayatta içmem mesela. Ama viski votka bira öyle mi. Evde dışarıda her yemekte içilebilir. viski ve votka zaten diğer içeceklerle karıştırılıyor genelde daha içilebilir olduğundan daha rahat içiliyor. Sanırım ayyaş içkicilerden daha çok sosyal içiciliğe geçiliyor. Ben rakının azalıp Diğerlerinin artmasını ona yordum.

Hepsinin yeri ayrı. Rakı her daim yeri ayrı; votka desen daha eğlencelik; bira spor bir içki, gittiğin her yerde, oturduğun her mekanda herkesle içersin; şarap daha özel ortamlarda veya anlarda; tekila vuuhu sabahlar olmasın Viski sevmiyorum ama

bende arada rakı içerim ama sadece yeni rakı onunda eski serisiniviski fiyatlarını bilmiyorum ne oldu artış oldu mu falan ama bu haberden sonra yakında viskiye de zam gelir,sonra millet şaraba yönelir ona da fahiş zam gelir derken bu böyle uzar gider,haydi hep birlikte ayran içelim,gerçi erdoğan baktı millet diğerlerini pahalı diye almıyor,yoğurdada zam yapar

içki sevmem..ıyyy yani
votka,viski vs vs ...iğrenç ötesi
senede özel günlerde şampanya ya da şarap
o da 2 kadehi geçmez...

O değil de yurtdışına her çıkışımda oradaki içki fiyatları görüp dertleniyorum.

Burada 90 TL olan Olmeca gold'u 40 TL'ye aldım da aylarca kıyamadım içmeye

Hele Belgrad'da biranın markette 2, barda 2,5-3 TL olduğunu görünce yaşadığım şoku varın siz düşünün.

Konunun üzerinden baya vakit geçmiş ama sitede alkol fiyatlarını ararken denk geldim. Fiyatlar çok artmış sürekli zam geliyo heralde içkiye de. Az önce bu sitede tüm fiyatları buldum, fiyatları merak edenler için paylaşayım dedim. Markette tek tek fiyat bakmaktan çok daha iyidir herhalde :)
www.guncelfiyat.net/alkol-fiyatlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…