- 11 Ağustos 2006
- 3.433
- 10
-
- Konu Sahibi black_catt
canım guzel dogal ama benım ıstedgım bu degıl çok şaşırttı benı ..bu markanın hazelı bıle bu arkadaşta daha bal rengı durmuştu ..ben baya sarıya kaçan bır renk arıyorum..grı kesınlıkle ıstemıyorum
Bunun adı Mirage Amber miş sanırım yabancı sıtede buldum cırcle lens olsa gerek..
işte bunlara benzer bunlar gıbı ıstıyorum
Kızlar bu gün uzun süredir beklediğim adore hazel lenslerim geldi inanamadım o kadar doğal ki ben bile mikroskopla bakmasam gözlerime anlamayacaktım lens olduğunu....:) Hepinize tavsiye ediyorum eğer çok anlaşılmasın ama gözüme hafif bir renk katsın diyorsanız kesinlikle bu renkten alın ben yurt dışından sipariş verdiğim için 3 haftada geldiler ve çok memnunum bu lensleri aldığıma sanırım bundan sonra kullanacağım lensler bunlar ama yinede elite line hazel da almak istiyorum umarım onuda gelecek ay alabilirim bakalım o zman dahi iyi bir karşılaştırma olur.....:) benim için çok mutluyummmmm...:)
canım kendi gözlerim de bal tonlarını barındırıyor..ondan rengi göstermiyor olabilir...arkadaşındaki duruşuyla renk farkı ondan olabilir...bazı renklerde daha koyu gözler daha avantajlı çıkıyor....benim göz rengim orta kahve ışık vurunca koyu bal-altın rengi parlıyan kahvelerden...
dışarıda lensler açık yeşile meylediyorlar bende (gri-yeşile yaklaşıyor renk)....oda içinde bal sarısı (miss bon bon bon şekeri gibi) ve - koyu gri karışımı...neyse merakını giderdim en azından... :)
freshlook un honey ini deneyebilirsin netteki resimlerden sapsarı durduğunu görmüştüm.. ama sanırım ucuz lens istemiyorsun...
bu lens bende var...hatta burada ilk alıp kullanan olduğumu da söyleyebilirim...uzun süredir buralarda değildim...hakikaten güzel bir lens elite line ın kahverengi gözde en doğal duran rengi diyebilirim...gözün rengini açarak renklendiriyor...koyu gri ile bal rengi arası hoş bir rengi var çok memnunum...
koyuyorum canım
foto
diğer konuyu da cevapladım ama görmezsin diye buraya da yazayım..
kesinlikle turuncu değil pastel bir rengi var...koyu griye de kaçıyor..yeşilliği yoğun bir yeşillik değil oldukça az oranda....
haresiz seriden ama kendi gözünün kenarı hare yaptırıyor....lensin boya yapısı turuncu ile beyaz boya karışımı...bu yüzden göz rengini açarak renklendiriyor..
yarı şeffaf ve damarsız...
bal rengi ile koyu gri arası sonuç veriyor...giallo kadar yoğun yeşili yok...ancak giallodan daha açık renk duruyor...
gri-yeşil olan lenslerde yeşillik ne kadar varsa bundada o kadar var...resimlerde olduğundan daha yeşil çıkıyor ama tam aksine bal rengi ağırlıklı duruyor...umarım aydınlatıcı olmuştur :1rolleyes:
canım guzel dogal ama benım ıstedgım bu degıl çok şaşırttı benı ..bu markanın hazelı bıle bu arkadaşta daha bal rengı durmuştu ..ben baya sarıya kaçan bır renk arıyorum..grı kesınlıkle ıstemıyorum
Bunun adı Mirage Amber miş sanırım yabancı sıtede buldum cırcle lens olsa gerek..
işte bunlara benzer bunlar gıbı ıstıyorum
kusura bakmayın şimdi gördüm fotoyu yoruma baştan sona katılıyorum bende de var çünkü bundan ama şu light hazeli de keşke bulabilseydik
black cat açık bal rengi sevip yeşil tonlarını hiç sevmeyen napsın hangisini alsın( ben amazonun hazel rengini kullanıyorum güzel ama ne biliyim yenilerinede açığımda
solusyonda solo care aqua en ıyısı ve rengı asla bozmaz canlılık verıyor...
bende topazıo aldım almaz olsaydım gormek bıle ıstemıyorum..
tek seçenegım verde marıne..charm alıcam umarım o guzel durur tabı topazıoları satarsam yarıya ındrdım guzel olanda oluo ama bende olmadı ılkkez bı lensım yakışmadı
ocreye gelınce ılk gozagrım ama cekınıyorum almaya sıyah gozde bellı belırsız durur dıe
solüsyonlar gerçekten rengi değiştiriyor değil mi? neden oluyor acaba? bi de bana solo care önermişlerdi hp onu kullanırım önceden renuydu. solo care da iyimidir güneş? sen daha bilgilisin bu konularda sana bişi daha sorucam:) bc değeri oluyor ya lenslerde 8.6ymış benm soloticalar da 8.7 acaba o yüzden mi rahatsızlık verdiler bana? freshlook gözlerimi kızartmıştı, solotica gözlerimde ve başımda ağrı yapmıştı. tek rahatsızlık vermeyen lens renklilerden rainbow saydamlardan da focus night&day. solotica ocreyi çok merak ediyorum ama alamıyorum işte karar veripnatural color mel aldım ama keşke hidrocor alsaymışım. natural mel gözlerimi büyük gösterdi pek yakştıramadm yoksa rengi çok tatlı ama bende bi de hidrocor grafite vardı o tam oturuyordu gözüme. ama dediğim gibi ağrı yapıyor bir süre sonra :S