- 15 Mart 2009
- 245
- 2
- 35
-
- Konu Sahibi black_catt
canım ıkımızınde derdı aynıymış bende burda konu açtım baya bı aradım tamamen saf bal rengı lens ama fıkır veren pek olmadı gozlerım cok koyu kahve sıyah gbı kendı konumdan kopyalıyorum bana yardımcı olurmusun
ben açık bal sarısı lens istıyorum..bu anlamda buldugum marka ve ısımlerı hernakadr tam ıstedıgım renk olmasada
-elitin açık bal rengi ( haresız gıbı emın olamadım dogallıgından ve sankı goz bebegı ıcın kucuk gbı )
-solotıca ocre ( bu renk ela gbı bılıyorum ama mutlaka bıgun alıcam)
-sopıstıgın honeyı nasıl? cok hoş duruyor ama ben yesıllık ıstemıyorum...gozlerım koyu kahve ve ırı...
-son olarak ıllısıonıstın soft amberı var...
canım tesekkur ederım lıght hazel lens market comda vardı dıye hatırlıyorum da..bı sorayım bakım yarın sanada yazarım..evet benım dedıgım senın gozundekı aynı markanın bı açıgı..doğallıgını bılemıyorum demişsın şaşırdım..senın gozundekını soruyorum solotıca kadar dogalmı yoksa ona yakınmı ınce ve rahat bı lensmı aylıkmı yıllıkmıhanı bombelı degıl gbı eger sendekı gbı dogal ve rahatsa varsa kesın alıcam lıght hazelı sanırım lıght hazel senın gozundekının aynısı ama açıgı yoksa haresızı mı ??
son olarak fıyat ve nerden aldın canımcım
bu arada ben topazıo getırtcem solotıcadan 190 a ...ama o acıl degıl acıl olan lıght hazel..
Black_catt ben de aynen sana gözde duruşu ile ilgili bir şeyler sormak istiyorum bazı lensler göze takıldığında çok bombeli ve pörtlek duruyor ama bazıları özellikle soloticalar ve adoreler nerdeyse lens olduğunu kimseye sölemesen anlaşılmıyor bile bombe ve pörtleme ....:) durumu da çok az hiç yok gibi bir şey tabii bu gözün yapısıylada alakalı olabilir özelikkle son resimlerini çok beyendim hergeçen gün resimlerini daha çok beyeniyorum baksana......:) Çok doğal durmuşlar çünkü ama bu sorularıma da yanıt verirsen bende kesin bu marka ve bu renkten alacağım şimdi adore hazel lenslerimi bekliyorum eğer onlardan memnun kalmazsam kesin kes bunlardan alacağım yaniii kısaca sevgilim anlamadı diyorsun eğer öle ise sanırım kimse anşamaz değil mi?
Birde benim gözlerim çok koyu kahverengi değil sanırım .....:) sence ben de nasıl durur tabiiki biraz garip bir soru oldu ama bazı lensler yapılarından dolayı alttaki göz renginden çok etkileniyorlar biraz damar varsa eğer lenste gördüğüm kadarıyla bu lenste çok aralıklı damarlanmalar yok bu mantıkla sence nasıl olur dersin......:)?
..şimdi tekrar okudumda "fantasy line light hazel değil mi bahsettiğiniz onlar hareli onları hiç görmedim doğallığını pek bilemiyorum ama rainbow elite line haresiz olanıydı ve çok doğaldı sanrıım o da doğaldır diye düşünüyorum" böyle demişim. şimdi benim kullandığım rainbow elite line hazel haresiz ve çok doğal ama fantasy line olanları hareliymiş işte onları hiç görmedim ama herhalde onlar da doğal duruyordur. light hazel de hareli yani fantasy line serisinde. tamam o siteye de bi bakalım eğer varsa oradan alırız ki inş vardır yaçünkü hazel olan böyle duruyorsa light hazel olan çok daha açık renk olur daha güzel durur. rainbowun yapısı soloticayla benzerlik gösteriyor onun kadar da doğal hemen hemen ama soloticdan birazcık daha kalın bi lens ama rahatsız edici değil ve solotica gibi rainbowlarda yıllık.
"hazel senın gozundekının aynısı ama açıgı yoksa haresızı mı ??
son olarak fıyat ve nerden aldın canımcım
bu arada ben topazıo getırtcem solotıcadan 190 a ...ama o acıl degıl acıl olan lıght hazel.."
buna da açıklık getirelim:) benim gözümdeki elite line (haresiz) hazel, hareli olanlarda fantasy line dark hazel ve light hazel var. işte bana lightın artık üretilmediğini dediler ama inş dediğin sitede vardır canm. ben de lensoptik.com.tr den alıyorum hep 160 gibi bişeydi sanırım inanki unuttum ama fiyatlar da yazıyor sitede. bende senin dediğin siteye bi bakayım :) tpazioda çok güzel duruyor ama soloticalar nedense benim gözüme uymuyor mudur nedir rahatsız ediyor. batma anlamında değil de baş ağrısı yapıyor gözlerimi de ağrıtıyor anlayamadım. rainbowlarda olmuyor. onun için soloticadan vazgeçtim gibi bişey