teşekkürler güneş.
evet ince lensler bana gitmiyo freshlook hele mahvetmişti beni solotica yine ondan iyiydi. ama en iyi gelen rainbow oldu artık bundan alıcam solotica tabi en doğalı ama rainbowda yine ondan sonra gelebilecek doğal bir lens. aynı renkse hiç heves etmim mademki. bu arada ben bişey yaptım:) fashion-contactlenses.com diye bi site var demiştik bu konu altında önceki sayfalarda. dayanamadım lens sipariş ettim ordan:) ülkeler arasında türkiye yoktu bende adresimde büyük harflerle türkiye yazdım ama ülke seçme butonunda mecburen belgium işaretledim geliş güzergahı aynı olabilir diye bi tahmin yürüttüm
ardından da mail attım onlara. tabi çeviri siteleriyle yoksa ingilizceyi unuttum valla
iyi kötü iletişim kurdum derdimi açtım ben türkiyedeyim diye. onlar da royal mail diye bir kargoyla yollayabileceklerini söylemişler referans nomu yazmışlar baktınızki 15 gün içinde lensler size ulaşmadı bize bu referans nosuyla mail atın gibilerinden yazmışlar. bende teşekkür ettim falan. bütün bunlar geçen perşembe oldu:) ve lensler bugün geldi şok oldum:) bu kdr çabuk beklememiştim. ptt kargodan biri getirdi. daha deneyemedim gözlerim çok yorgun diye ama deneyince foto çekeceğim. enchance lens olan bölümdeki light hazeli sipariş etmiştim 1 aylık kargo ücreti de dahil 40tl gibi bişeye geldi. yarın deneyip foto koyarım
fashion-contactlenses.com/images/exflighthazel.jpg
işte bu lens sitedeki fotosu bu, bakalım nasıl duracak :S aklımda kalacağına deneyeyim daha iyi dedim iyi durmazsa üzülürüm ama en azından aklımdan çıkmış olur:)