Hemen hemen her bayanın sorunu rahim ağzında yara ve buna dair hiç bi bilgim yok araştırmadım bile neyden kaynaklandığını daha doğrusu sorum yara dondurulmalı mı yoksa yakılmalı tecrubelerinizi bekliyorum
Hemen hemen her bayanın sorunu rahim ağzında yara ve buna dair hiç bi bilgim yok araştırmadım bile neyden kaynaklandığını daha doğrusu sorum yara dondurulmalı mı yoksa yakılmalı tecrubelerinizi bekliyorum
ben yara tedavisi gördüm benim yaram çok büyük değildi küçüktü bu yüzden ben yaktırdım daha doğrusu doktor yakmayı tavsiye etti bende kabul ettim 5 dakika ya sürdü ya sürmedi ama çok kısa bi süreydi ablamında yarası büyüktü doktorda ona dondurmayı tavsiye etti o da kabul etti. dondurma yapıldı ona ama bu sefer onda sürekli su geliyodu ped kullanıyodu sürekli
büyük araştırmalarım sonucu hiç doğum yapmamış kadınlarda dondurma işlemi kullanılıyormuş yakma daraltma yapabiliyormuş o bölgede ve doğumu zorlaştırıyormuş diye öğrendim.
canım geçmiş olsun öncelikle bu yaralar eşlerimizden kaynaklanıyormuş erkekler bu konuda biraz dikkatsiz tuvalet ihtiyacından sonra o bölgeyi iyice yıkamaları lazımmış idrar kalıntıları buna sebep oluyormuş her ilişkiden önce mutlaka temizlik şart dikkatli olalım ceremesini biz çekiyoruz sonra
Bendede olmuştu ama fitil iğne ilaç kullandım sadece yakma yada başka birşeyden bahsetmedi doktorum perşembe günü tekrar gidicem son durumla ilgili umarım geçmiştir. Ama çok sık ilişki yada ıslak kalmasından kaynaklı olabilir demişti..