• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahmin Dar Olması Ne demek?

KHENA

Evli,Mutlu,Cücüklü
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
2.967
934
688
40
Herkese merhaba,

Regl günüm gecikmişti ve geçtiğimiz pazar günü sihay kan gelgi bir miktar çamur gibi kahve gibi bişi bugün 4. gün ve hergün 5-6 damla geliyor normal kan gelmiyor. Dayanamayıp doktora gittim.CADIARZU ultrasonda baktı birşey gözükmüyor dedi.
belki tüplerde gebelik olabilir dedi kan testi yaptırmamı istedi.
Ve senin rahmin çok dar dedi. :2:tahlil soonucu yarın çıkacak ve negatif çıkacağına eminim. :umursamaz:
Rahmin dar olması ne demek bilen varmı?
:gitme:Açıklayarak anlatırsanız sevinirim. Moralim bozuldu ya kötü bişeyse, şu an bebek düşünmüyorum ama ya ileridede bebeğim olmazsa off ne olur yardım edin.senağlama

hayatım bence korkulacak bişey yok. benim de rahmim geriye doğru ve dar.bana da doktor söylemişti. bayanssulusmile ilişki sırasında bazen ağrı yapıyor hepsi bu.
ama keşke doktora sorsaydın bi sakıncası var mı diye en azından için rahatlardı canım

endişelenecek birşey yok benimde rahmim dar ve hatta t şeklinde şeklinden ne kadar olduğunu ben bile anladım ilk gece ve sonraki ilişkide biraz ağrı çekersin ama her zaman değil arasıra yalnız her pozisyonu deneyemezsin bazı pozisyonlar bize göre değil ama gebelik için sorun olmaz öyle olsa doktorum bu yüzden gebe kalamıyorsun derdi bana.

Benimkide dar 9 ay olduda evleneli hala ilk geceki gibi açılması çok zor oluyor ..peki doğum esnasında bebek çıkarken sorun olur mu? bilmiyorumkismile

bazen normal doğum yapamayıp sezaryan olmalı, bazende bbek istediği gibi bi ortamda gelişemiyor ama gelişiyor neticede.

normal zamanda değilde doğum da zor olabilir büyük ihtimal sezeryan yaparsınız

bunu ben doktoruma sormuştum eğer gebe kalabilirsem normal doğum yapabilirmiyim diye dr bu hiç belli olmaz o dönem rahim büyüyeceği için açılma şansı da olabilir dedi sonuçta her sezeryan yapılan kadının rahmi dar değilki normal doğumu rahimi dar olanlarda yapamasın dedi.
ayrıca benim teyzemde benim gibi rahim ve çatı darlığı var ama iki kızınıda normal doğumla meydana getirdi hemde hiç hissetmedim valla rahat çıktılar dedi ama ilk gecesini ne siz sorun ne de ben söyleyeyim.

Herkese çok teşekkür ederim. Dün yazacaktım ama bu bölüme her girdiğimde oturumum kapalı oluyordu ve giremiyordum. sorun bugün çözülmüş.

Dün akşam doktora gittim. Test sonucumu verdim beklediğim gibi negatif ti. Çıkmadan dedimki dün rahmin dar dediniz ne demek bu dedim.
Kadın bana gülerek ben öyle birşey dememişimdir. Diyenlere kızıyorum zaten demezmi:1shok: Ben vajenin dar demişimdir dedi akannehir
kadına ne diyeceğimi şaşırdım. iki gündür kafama taktığımamı yanayım.
bütün zamanımı bu konuyu araştırmak için harcadığımamı yanayım.
bide hiç hayatımda duymadığım bir cümleyi kadına böyle söylemiştiniz diye uydurmuş gibi gözükmeme mi yanayım bilemedim.

Ya bu doktorlarda iş yok yada biz hastalar hasta olmayı beceremiyoruz sanırım.

Tekrar dan cevap yazan herkese teşekkür ederim. Benim sorunum böyle çözüldü. İnşallah bu duruma düşen arkadaşlar için ekstra bir bilgi olur yazdıklarınız. a.s.

bende vajına darlıgı!!! var ama bende önceden rahim darlığı diye biliyodum dr um bana hamileyken herkesin portakal büyüklüğündeyken senin ceviz büyüklüğünde açılıyo demişti ilişki sırasındada zorlanıyorum başlarında sonra zorlanmıyorum sezaryan dogurdum ve dr a muayene olamıyorum şimdi 2. bebek düşünüyorum olmuyo dr gitmeye korkuyorum darlıktan dolayı nasıl anlatıcam yaaa

Back