Rahimde yarayla hamile kalan??

yarada enfeksiyon varken hamile kalınınca bu tür problemler oluyo benim bildiğim.o yüzden bikaç ayda bir doktora gitmek gerek.

O zaman hamile kalmadan once yarayı dondurmak mı daha mantıklı acaba :26: benim dr. Hamilelikten once müdahale etmeyelim dedi :18:

merhaba canım dolaşırken sorunu gördüm bildiğim birşey var paylaşıyım dedim:)

benim eltimin rahminde yara vardı iki kez dondurdular. rahim dinlensin diye 1 ay spirali çıkardı doktor. o ay hamile kaldı hemen, yarayı dondurunca rahim hazırlanmış hamile kalmaya öyle söylüyorlar. şimdi 4 aylık hamile ve gayet sağlıklı şu anda . eğer yaran büyükse ihmal etme canım tedavisini ol öyle daha çabuk kalıyorsun bence:)

volerecim benim fsh 7.29 çıktı doktor yumurtlama problemin yok gayet iyi dedi. ama tok karna öğleden sonra yapıldı benim tahliller aç karna yapılması gerekiyormuş sanırım. doktor işten izin alamıcam diye olsun yapalım birşey farketmez dedi. farkedermiydi acaba? benimki seninkine göre daha düşük ama iyi dedi kafam karıştı canım ya

Merhaba kızlar benim rahmimde yara varmış 24 yaşındayım doktor muayenelerde hep söylüyor ama hiç tedavi yada ilaç vermiyor ve fsh değerimde 13 çıktı yani yumurtalarımda yavaş çalışıyor benim gibi Rahmi'nde yara olup hamile kalan yada sağlıklı bir sekilde dünyaya getiren varmı umarım hepimiz kolayca ve sagliklica bebislerimize kavuşuruz [/QUOT

yara denilen şey aslında kızarıklıkmış. benimde ufak bir yaram olduğunu söyledi doktorum fakat gebelik öncesi tedavi önermiyorum dedi. yakma yada dondurma yöntemiyle tedavi ediliyor. tedavi sırasında,hamilelik için faydalı bazı şeyler zarar görüyormuş. oyüzden tedavi olmuyorum. doğumla birlikte yaranında geçebileceğini söylüyorlar:)) bende bebek düşünüyorum yakınzamanda hamile kalırsam yazarım :)) çok kafana takma bence

Benimde varmış kistler için gittiğimde öğrendim doktor adet günün bitince gel yakalım demişti smear sonucu temiz çıktı başka bir doktora gittiğimde rahim ağzı yaram var dedim yarayı hiç aklına getirme önemli değil dedi hamileliğe engel mi diye sordum hayır dedi çikolata kisti ve rahim ağzı yarasıyla hamile kalmaya çalışıyorum inşallah bebek isteyen bu yolda tedavi gören herkesin bebeği olur

Ilk evlendigimiz dönemde yara teshisi bendede konulmustu Memorial hastanesinde. Doktor, eger artis göstermezse birsey yapmiyoruz dedi. Gebe kalip & Dogum yapinca kendinden düzeliyor normalde dedi. Sayet artis gösterirse yarayi donduruz demisti.

Cook teşekkürler canım insan kitlemde kalıyor bana 2 farklı doktor farklı önerilerde bulundu inşallah gerek kalmadan hamile kalırım
Tatliim cok guzel bence degerin sevindim iyiymis yumurtaliklarin gayet saglikli oooh ne guzel gelsin bebiişleeer
İnşallah guzel haberlerini alırız canım topiciiin hamilesi olursun banada doktorum kizariklik dedi ama hepimiziznki gecer inşallah canım

bana bir doktor direk donduralım dedi digeri ise hiiiç bişey demedi Dursun dedi uzun zamandır var bendede canım buyuyor mu küçülüyormu bir fikrim yok :44: bı daha doktora gittiğimde yok olmuş olur inşallah

Amiiin canım İnşallah hep birlikte hamiş olururuz

Arkadaşlar, rahim ağzında yara olması hamile kalmaya engel değil....benim rahim ağzında yaram varken bırakın uğraşmayı istemeden hamile kaldım...diğer yandan arkadaşımın rahim ağzı yarası vardı, doktoru hamilelik öncesi yarayı yakalım demiş ve yaktırdı, sonra bebeği oldu ve çok sağlıklı....anlayacağınız rahim ağzı yaranın hamile kalmakla yada kalmamakla hiç bir bağlantısı yok...bu yara konusunu bebekten çok kendi sağlığınız açısından değerlendirip bir karar almanızı tavsiye ederim....

Bilgilendirmen icin cok teşekkürler canım peki sen yaranı tedavi ettirdin mı gecti mı canım yaran

Bilgilendirmen icin cok teşekkürler canım peki sen yaranı tedavi ettirdin mı gecti mı canım yaran

Rica ederim....doktor bana yara dondurmanın daha modern bir yöntem olduğunu söyledi ve uygulayalım dedi...işlemden önce enfeksiyon da olmaması gerekiyormuş, ilaç, fitil v.s kullandım regl bittikten 3-5 gün sonra tekrar gittim...4 gün önce de dondurma işlemi yaptırdım, şimdi ilaçlarımı kullanıyorum, 3 ay sonra kontrole çağırdı...çok şükür bir problemim yok şimdilik

Cok gecmis olsun canım inşallah komple gecer bidahada olmaz bende eğer hamile kalabilirsen doğumdan sonra dondurucam dediğin gibi dondurmak daha iyi bir yöntem

arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim

benimde rahimde yara var dr hemen bi devlet hastanesi bulup dondurtmamı söyledi Zeynep kamil ve numune yapmıyormuş gidip sordum şimdide hastane arayışındayım.özele sordum cok pahalı yapıyor 250 diyor.henüz çocuğum yok oyüzden dondurma işlemi yapılacakmış.bana yardımcı olursanız cok sevinirim.anadoluyakasında oturuyorum.bildiğiniz gittiğiniz yerler varsa tavsiyelerinizi beliyorum.yaada ucuza yapan özel hastaneler varmı.

arkadaşlar rahimde yara donduran devlet hastaneleri hangileri Anadolu yakasındayım lütfen yardımcı olun zor durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…