merhabalar,
1 yıl önce muayene sırasında doktor küçük bir yaran var ama çok önemli değil dedi, smear testi yapıldı ve sonuç temiz çıkmıştı...9- 10 ay sonra tekrar akıntı şikayeti ile doktora gittim, iltihap dedi ve tedaviye başladı bu arada smearde aldı ve sonuç sebebi belli olmayan hücresel bozukluk çıktı, bunun kanser olma ihtimaline karşılık biyopsi v.s sonuç çok şükür temize yakın bir şey çıktı ama doktor sürekli enfeksiyonun sebebinin bu yara olabileceğini ve yarayı dondurmanın mantıklı olduğunu söyledi, şimdi benim kafam karıştı, bu yararı dondurmalı mıyım diye, çok kararsızım, benim de ilişki sonrası bazen ( nadiren) kanlı akıntı oluyor, napmalıyım bilemedim
Cook gecmis olsun canım ya benim doktorum neden Smear yapmıyor anlamadım bi gittiğim doktor bana hemen donduralım. Demişti diğer gittiğim dogum yap öyle donduralım dedi İnsan hangisine gideceğini şaşırıyor kötü şeyler düşünme tatlım bence bir doktora daha git danış onunda fikrini al inanırmısin bı doktor bana rahmin ters duruyor demişti diğer doktor hiç öyle bişey söylemedi bende sordum boyle boyle dedim yoo normal rahmin dedi başka bir doktora gidip fikir almanda fayda var tatlım inşallah gecer gider ilaçla bize durumu burdan bildir Canım