Rahimde yarayla hamile kalan??

volere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
373
25
98
İzmir
Merhaba kızlar benim rahmimde yara varmış 24 yaşındayım doktor muayenelerde hep söylüyor ama hiç tedavi yada ilaç vermiyor ve fsh değerimde 13 çıktı yani yumurtalarımda yavaş çalışıyor benim gibi Rahmi'nde yara olup hamile kalan yada sağlıklı bir sekilde dünyaya getiren varmı umarım hepimiz kolayca ve sagliklica bebislerimize kavuşuruz

Son düzenleme:
bende gebelık oncesi ön muaynede yara oldugnu ögrendım cleocin diye bir krem verdi aplikatörler hazneye yerlestırıp sıkıyosun kremi... krem bitince muayneye gıdıcem yaranın durumuna bakıcakmıs. hamıle kalmaya engelmı degılmı bende arastırıyorum ama herıkısınıde söyleyen var kimi diyor hamılelık olsa bıle dusukle sonuclanıyo kimi diyor engelliyo kafam karmakarısık..

7 günlük bi tedavi bu krem 3. gunum bıttı haftaya kontrole gıdıcem sorucam dr a bılgılendırırım sızıde.

Öncelikle gecmis olsun ve teşekkürler Cvp icin umarım gecer haberini bekliyorum benim doktorum doğum yapmamış kadınlarda müdahale etmiyoruz dedi yani dondurma yada yakma gibi ama ne merhem ne ilac verdi inşallah bı sorun olmaz tatlim

ya olurmu oyle sey kızlar dr un bence yalnıs soylemıs ben hataydayım ve ılk evlendıgım zamandı rahmımdekı yara evlendım 6 ay sonra oyle bır muaynede rahımde yara oldugu soylendı ve bır yıl umursamadım sonra kanamalarım 7 gun degıl 10 gune kadar devam edınce ara kanamalarım olunca korktum tekrar dr gıtım ve hıc hamıle kalıp dogum yapmamıstım bır yıl da rahımde yara oldugunu soyledı dr yakalım dedı tamam dedım ama hıc bır sekılde etkılemedıkı benı sonrasında hamıle kaldım sorun olmadı yanı alakası yok rahımdekı yarada kızarıklısmıs yanı dr oyle tabır edıyor o yuzden rahat olun

Beni etkileyen bişey yok canm rahatsızlık vermiyor doktorumda kızraıklik dedi bi doktor yakalım dedi diğer doktorda hamilelikten once müdahale etmeyelim diyor oooh ne güzel bebisin olmuş sevindim

Beni etkileyen bişey yok canm rahatsızlık vermiyor doktorumda kızraıklik dedi bi doktor yakalım dedi diğer doktorda hamilelikten once müdahale etmeyelim diyor oooh ne güzel bebisin olmuş sevindim

canım etkılemıyor yanı bence erken mudahale et yaktır oyle hamıle KAL

kızlar benımde yaram var ılıskı sonrası kanlı akıntı sıkayetıyle gıttım yakalım dedi ama dogum yapmadgım ıcın fıtıl verıp 3 ay sonr akontrol edelım ıstersen dedı cunku ben hemen mudahale etmek ıstemedım o zaman sonra kontrle gıttgımde gebelıkten sonra mudahale edelım epıtel dokunun farklılasması yara dedıgımız sey dedı akıntın fazla olur ama aktıntında koku renk olursa gel ılac baslayalım onun dısında 6 ay sonra kontrl dedı buarada ılk gıdısımde smear yaplmstı temızdı sonucu yanı mudahale olamdan beklıyorum ben zaten bdaha hıc kanama sıkaytmde olmadı

GEcmiş olsun canım benmde cok uzun süredir var doktorum fitil bile vermedi ama gecmedide yaram bende kanama falan olmadı yani hiç şikayetim yokken Dr. Farketti inşallah kurtuluruz tatliim

Bana krem vermişti cleocin bittikten sonra kontorele gittim ve yara gecmemıs hiç dogum yapmadıgım ıcın yakma ve dondurma yapmıcam dedi ve İnşallah bebeğinde olucak stres yapma engel degıl kucucuk bı yara dedi hatta ekranda banada gösterdi. tekrar cleocin ve gynoflor verdi onu kullanıyorum suan.ebeylede konustum burda okuduklarımdan dolayı baya bı gerılmıstım engel dıye. ılacları kullanırken hamıle bıle kalsan sıkıntı olmaz sadece kullanırken ılıskıye gırme dedı ılacın etkısını kaybetmemesı ıcın. volere sende denızlıdeymıssın hangı hastaneye gıttın? servergaziye gittim ben.

CaNim ben Ege hastanesine gittim aynen benm doktorumda hamilelerden once müdahale etmeyelim dedi oooh iyi bari hamileliğe engel değilmiş

Egede kime gittin çok bilmiyorum burda kim iyi kim değil.özeldede iyi bir doktor arıyorum.servergazide semih mun cok iyi bir doktor.
ama cok yogun oluyor. evet hamılelıge engel değilmiş çok şükür :)

Egede kime gittin çok bilmiyorum burda kim iyi kim değil.özeldede iyi bir doktor arıyorum.servergazide semih mun cok iyi bir doktor.
ama cok yogun oluyor. evet hamılelıge engel değilmiş çok şükür :)

Yesim Oranli canım ilgili bı kadın ama iyi mı kotu mü bilmiyorum bende araştırmadayim bakalım iyi bı doktor bulabilirsem sanada haber veririm

5-6 aydır bizde sürekli çalışmalar üzerindeyiz fakat bir türlü hamile kalamıyordum..Eşimide ikna ettim dr için..Spermiyogram testi yaptırdık...Allahtan herşey yolunda onda..Bende de 1 ay öncesinde yara çıktı daha doğrusu yaralar:)Dra gittim smear testi yaptırdım bu test sonucunda çıktı yaralar..

Drum fitil ve antibiyotik verdi..Guatır testi yaptırdı ayrıca..guatır hamile kalmaya büyük bir engelmiş..Allahtan çıkmadı bende..
Fitil ve ilaçlarımı kullandığım süre içerisinde kesinlikle ilişki yasaktı..İlçlar bitti tekrar gittim hafif kızarıklık kalmış dedi..3 günlük bir fitil daha verdi..ve çalışmalara başladık:)15 haziranda tekrar gideceğim bakalım..ayrıca folik aside de başladım...
Allah isteyen herkese versin bebişleri...

Cok gecmis olsun canım ya benm doktorum ne fitil verdi nede Smear yaptırdı bı kaç ay deneyin bebek icin dedi folikasit falanda önermedi acaba ben kendim alsam mı senin hamilelik haberlerini alırız inşallah

bende yara magduruyumm bugunn genel mayneye gittim çocuk düsünüyoruzz rabbim veririse insallahh adett düzensizligi diye gittim ilk etpda cocuk icinde gereken testleride isterim diye düsünüyodumki düşündügüm gibi olmadııı muayneye gittigimdee rahim agzzında yara var dedi smir testi aldı alırken kanamam oldu benim bu normal degil baya kanaman oluyo deddi kan tahlili istedi sonuclarıda bunlar anlayan arkadaslar varmııııı benim igibi muaynede kanaması olan oldumuu morelim cok bozulduu (( sonuclarım bunlar

TSH 2.684 mU/L 0.5-5.4
HCG, total < 2 IU/L
0,1 - 5 Gebe Olmayan
5- 50 0.2-1Haftalık
50 - 500 1-2 Haftalık
100-5.000 2-3 Haftalık
500-10.000 3-4 Haftalık
1.000-50.000 4-5 Haftalık
10.000-100.000 5-6 Haftalık
15.000-200.000 6-8 Haftalık
10.000-100.000 2-3 Aylık
10-50 IU/L arasında çıkan sonuçların 2 gün
sonra tekrar kan vermesi önerilir.
Prolaktin 28.89 ng/mL 3.4-29.8 gebe olmayan
10,3-209,1 gebe
2,4-20,9 postmenopoz

Son düzenleme:
i ediyor
Cok gecmis olsun canım benim kanamam falan olmadı doktorum benden kan tahlili istedi ama hormonlarıma baktı ve fsh im yüksek çıktığı icin gebelik zor dedi ama tatlım senin hormonlarında sorun yoksa sıkma hiç canını yarayı tedavi ediyor doktorlar sitede opr. Doktor Aytun hanım var ona tahlil sonuclarını yaz o cevap veriyor Canım gelişmelerden bizi haberdar et benim doktorum yara gebeliğe engel değil dedi ve tedavide etmedi

insallah dedigin gibidir canım yaa fena kafaya taktımm baska bir doktorda muayne olucam nasipse bakalım o ne dicek

merhabalar,
1 yıl önce muayene sırasında doktor küçük bir yaran var ama çok önemli değil dedi, smear testi yapıldı ve sonuç temiz çıkmıştı...9- 10 ay sonra tekrar akıntı şikayeti ile doktora gittim, iltihap dedi ve tedaviye başladı bu arada smearde aldı ve sonuç sebebi belli olmayan hücresel bozukluk çıktı, bunun kanser olma ihtimaline karşılık biyopsi v.s sonuç çok şükür temize yakın bir şey çıktı ama doktor sürekli enfeksiyonun sebebinin bu yara olabileceğini ve yarayı dondurmanın mantıklı olduğunu söyledi, şimdi benim kafam karıştı, bu yararı dondurmalı mıyım diye, çok kararsızım, benim de ilişki sonrası bazen ( nadiren) kanlı akıntı oluyor, napmalıyım bilemedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…