Rahimde şekil bozukluğu

Allah bağışlasın evlatlarını bize de nasip olsun inşallah bende hemen yarın randevu alıp rahim filmi cektiricem

Rabbim kolaylıkla en güzelinden nasip etsin inşallah sanada bu surecte en büyük düşman stres canım. Bizimde 32 ve 33 yaşlarimiz doktorlara göre çok genciz daha ama 7 yıldır denedigimizden sanırım yorulduk tükendik yıprandık

7 yıl da kaç kere tüp bebek oldu canım

7 yıl da kaç kere tüp bebek oldu canım
Canım Evliliğimizin 4. Ayında ilk korumasiz ilişkide kendiliğinden gebelik oldu 5. Haftada düşükle sonuclandi, 3.yilda aşılama denedik tutmadı 4. Yılda tüp bebek denedik tuttu ama kalp atışı gelişmedi kendiliğinden düştü şimdi yeniden başladık işte. Çok fazla ara verdik üstüne düşmedik diye kendime kızıyorum hep olur olur diye bekledik sonuç 7. Yıla giriyoruz elde var sıfır

Anladım canım geçmiş olsun. Yine de geç değil ama tabi tedbirli olmakta fayda var bende pişmanım bilseydim hiç korunmazdım diye. İşte böyle okuyunca bende hiç beklemek istemiyorum tüp bebekle şansımı denemek istiyorum

Herkeste aynı olacak diye bir şey yok canım inşallah çok yorulmadan yıpranmadan kolaylıkla olur seninki ama ben geriye donebilseydim 1 yıldan sonra asla beklemezdim herşeyi denerdim. Kariyerimi işimi gücümü herşeyi bıraktım şuan bebeğim olsun evimiz şenlensin kariyerde parada malda hiç gözüm yok, bu sıralar çok duyduğum bi söz var kader gayrete aşıktır. Sen yine de elinden geleni yap

Teşekkür ederim canım. İkimiz içinde iyi dileklerimi sunuyorum. Umarım biz de bir gün güzel haber veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…