Gebeliğe Hazırlık Rahimde şekil bozukluğu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aryayusuf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2017
120
34
98
31
Arkadaşlar hsg sonucunda rahimin kalp şeklinde olduğu söylendi doktor ameliyata gerek yok tekrar düşük olursa ameliyat ol dedi ama hamilelikte erken doğum riski oluyormuş ya da bebek dönmede sıkıntı yaşayabilir dediler böyle bir durum yaşayan var mı ameliyat olmak mı mantıklı siz neler yaşadınız tecrübe eden var mı

canım benım rahım yeterlı boyuttaysa sorun cıkmıyor. O kalp seklınj veren çöküntü ne kadar ..yanlardan ıcerı mesafe olculdugunde yeterlı mı dıye bakıyolar ona gore yoksa sorunsuz doguran da var. :)) benım hsg de kalp seklıde dendı 3 boyutlu usg de y rahım ustu kalp gb dendı ölctu yanlardan ustten.. olman daha ıyı olur dedı ve yaptı 1 gunde ayaklanıyosun zaten Belkı senın olmana gerek kalmıycak:)) profların odalarında kalıtelı usg cıhazları oluyo. Farkeder ılla dıye dusunuyorum.

İki doktorda düşük olursa ameliyat olursun diyor ama kolay değil öyle çocuk kaybetmek, hadi onuda gectim diyelim düşük olmadı hamilelik ilerledi erken doğum riski vs olursa bir sürü sıkıntı yaşanırsa diye korkuyorum

Merhaba cnm ben ilk düştüğümde bilmediler Mr ve Rahim filminde açık miyom amaliyati oldum onda da fark etmediler bana da gittigim doktorlar çift rahim diyorlardı gebeliğe engel değil diyolar di 10 gün önce yine bebeğimi kaybettim bu doktor ultrason da fark etti rahim de perde olmasından kaynaklı düşüklerin sebebi dedi. Bazı doktorlar düşük olmasın diye yapıyor amaliyati bazilarida düşük olmadan yapıyormuş iyi bir doktor bul hamile kalmadan önce amaliyatini ol baştan önlemini al

o zaman amelıyatla duzeltılmesı daha mantıklı... bılıyorum dusuk de yasadım boş gebelık te. Hıc rıske atamazdım zaten yasım 31. Daha kac kere daha yıkılabılır kı ınsan. Sınırlarımızı mı zorlıycaz..

Bende öyle düşünüyorum çünkü işi şansa bırakıyor onlar. Düşük olursa ol vs diye. Sanki çok kolay bebek kaybetmek. Hadi diyelim düşük olmadı ama ya erken doğum vs durumu olurda yine sıkıntı yasarsa bebek o zamanda vicdan azabı olur iyice

Merhaba bana da pazartesi film çekildi hafif çöküklük var dedi dr kalp şeklinde dedi gebe kalmaya engel değil ama gebelik kalınca sorun yarata bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…