- Konu Sahibi _Bertaraff
-
sevgili bertaraff ve arkadaşlar bende bunun sıkıntısını en üst düzeyde yaşayanlardanım.... ve hala yaşıyorumne güzel en azından bir çocuğun var... ameliyat içinde edişelenme, ben yaklaşık 3 ay önce oldum ameliyatı.. perdemin büyük olduğunu ve alınması gerektiğini hamileliğme bile engel olacağını söylediler ve oldum çok zorlanmadım ve pişmanda olmadım iyiki olmuşum ve kesinlikle tavsiye ederim olmanı... ama hala içimde 1 cm perde olduğunu söyledi doktor ve şimdi çok endişeliyim... sanada bunu sormak istiyorum.. ilk çocuğuna hamile kaldığında perdenin büyüklüğü hakkında bilgi verdilermi sana... kaç ayda hamile kalabildin??? ben bu konuda çok sıkıntılıyım ve çalışmalara rağmen hamilede kalamıyorum...artık çocuğum olsunda erken doğurmaya razı durumdayım yardımcı olur musun canım ya!!
arkadaşlarım 3 ay önce perde ameliyatı olmuş biri olarak konuşuyorum: ameliyattan önce inanılmaz ağrım olurdu, kanamalarımda çok pıhtı olurdu ve regl dönemim 5 gün itibariyle lekelenmelerle beraber yaklaşık 10 11 gün sürerdi; fakat şimdi hiç ağrım olmuyor ve 5 günde hastalığım son buluyor, meğer ben daha önce neler yaşamışım....
bu arada hem histereskopi hem laparoskopi oldum , tabiki daha ağır geçti... ama abartılacak kadar değil, doktorum kocaelinden erkan bey; bana dediki hazır ameliyat oluyoken komple rahmini inceleyim ve başka problemler varmı diye bakayım dedi varsada müdahale edeyim dedi ve banada mantıklı geldi... iyikide öyle olmuşum....
kararınızda yardımcı olabilirsem ne mutlu bana:) ben çok sıkıntı yaşadım bu kararı verirken, siz hiç korkmayın...
buarada ameliyattan beri 2 aydır deneme sürecindeyim ve bugun regl günüm...henüz olmadım:))) nolur benim için dua edin ve bu sefer olsun:))) test yapsam çokmu erken olur acaba???
bende kalp şeklinde rahim var sanırım bebeğim 18 haftalık ben memurum bu zamana kadar raporum vardı v e 24. haftamda bitecek dr birdaha veremem sanırım sıkıntı oluyo burda dedi 25. haftadan sonra her an dedi doğum için çok korkuyorum şimdi memleketteyim ama rapor vermezse calıstıgım için ilçeye geri dönmek zorunda kalcam ilçede dr yok her kntr le merkeze gitmek zorundayım ve 1.5 saat bu arada 16. haftaya kadar hep kanamam vardı cok şükür rahimdeki kanama da bitmiş ayrıca haftada 2 tane pruluton kullanıyorum ben rahim filmi çektirmedim ultrasonda gayet net ti çektirmeyi düşündüğümüz ay hamilekaldım ilk bebegimi 11 hafta 2. bebeğimi 5. haftada kaybettim ve şimdi ço korkuyorum gebeliğimi öğrendiğimden beri sadece yatıyorum ve annem bakıyıo:18::18::18:
arkadaşlarrr HAMİLEYİMMMMDDD
arkadaşlarrr HAMİLEYİMMMMDDD
canım ben tam 4 ekimde oldum ameliyatı evet ağır geçti onunda tek sebebi histeroskopi+ laparoskopi olması cünkü karnında küçükde olsa 3 kesik var ve birazda bünye meselesi galiba bana narkoz çok dokundu tüm gün kalkamadım ve hatta gece bile ayağa kalktığımda tansiyonum düştü hep: ama dediğim gibi bunlar narkozla alkalı daha çok, bide benim acı eşiğim fazla düşük galiba ; ben korkarak ve ağlayarak girdim daha önce böyle bi tecrübem olmadığı için bunlarda etkiledi tabi beni....ama 3 gün sonra ayklandım ve şimdi dikişlerimin izi bile yok desem yeri... iyikide erkana olmuşum gene olsam ona olurum. çünkü genel cerrahlığıda var ve ameliyatlarda çoook iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?