- 10 Kasım 2008
- 68
- 1
- Konu Sahibi _Bertaraff
sevgili bertaraff ve arkadaşlar bende bunun sıkıntısını en üst düzeyde yaşayanlardanım.... ve hala yaşıyorum ne güzel en azından bir çocuğun var... ameliyat içinde edişelenme, ben yaklaşık 3 ay önce oldum ameliyatı.. perdemin büyük olduğunu ve alınması gerektiğini hamileliğme bile engel olacağını söylediler ve oldum çok zorlanmadım ve pişmanda olmadım iyiki olmuşum ve kesinlikle tavsiye ederim olmanı... ama hala içimde 1 cm perde olduğunu söyledi doktor ve şimdi çok endişeliyim... sanada bunu sormak istiyorum.. ilk çocuğuna hamile kaldığında perdenin büyüklüğü hakkında bilgi verdilermi sana... kaç ayda hamile kalabildin??? ben bu konuda çok sıkıntılıyım ve çalışmalara rağmen hamilede kalamıyorum...artık çocuğum olsunda erken doğurmaya razı durumdayım yardımcı olur musun canım ya!!
canım soruna cevap vermemişim ben zorlanmadım 2 ayda hamile kaldım perdenin büyüklüğüyle ilgisi var mı bilmiyorum dr.bana bilgi vermemişti büyüklüğüyle ilgili yani hala bilmiyorum..daha ameliyat olmadım işte olcam inşallah.. regl sancısından dolayı çok rahatsızım aşırı oluyor hem bunun için hem de 2.çocuğu istediğimde hamilelikte sıkıntı çekmemek için olucam ameliyatı inşallah..çünkü önceden dediğim gibi 7 aylık doğum yaptım ve hamilelik kanamalı geçti
Son düzenleme: