geçmiş olsun canım. herhalde laparoskopi ile yaptılar septum ameliyatını benim 2 defa histeroskopi ile oldu.Kızlar Merhaba 12 şubatta septum ameliyati oldum ancak 24 şubatta çok fazla kanamam oldu dikislerim açıldı tekrar Ameliyat masasına yattım çift rahim çift ağız var dediler sol rahim önünde septum olduğu için hamile kalmadim sanırım 2 yıllık evliyim günler geçmek bilmiyor benimle aynı durumda olan var mı çocuk için çok acele ediyorum
benim bu topikte daha önce yazdıklarımda vardı ocak ayında ilk septum ameliyatımı oldum. çarşamba günü de 2. yi. Tam her şey bitti derken ameliyat çıkışı doktorum rahim ağzı yetmezliği var hamile kalınca 12. haftada dikiş atılacak erken doğum riski var dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm. 2 gündür ağlıyorum. 2. ameliyat sonrası hiç ağrım olmadı ama kanama diğerine göre çok fazla ayağa kalktığım gibi su gibi akıyor.bu ameliyatları olanar mutlaka rahim ağzı ölçümü yaptırsın. Aklınızda bulunsun arkadaşlar
canım çok çok geçmiş olsun inşallah kalmamıştır artık septum genelde 2defa operasyon yapıldığını okudum bide serklaj yapılıyormuş canım mutlaka bu operasyonu geçirenlere Rabbim acil şifalar versin inşallah en kısa zamanda sabrının mükafatı bebişine gebe kalır sağlıklı bir gebelik geçirirsin ben birkaç gün önce hsg çekildim canım 2 dra gösterdim temiz dediler bana başka bir dr vajinal ultrasonda septum olabilir şüpheleniyorum ondan düşüğünde olmuş olabilir demişti şimdi bu dr larda temiz dedi muallaktayım senin tanı hsgylemi konduBenim ameliyatlarımı ege üniversitesinde yaptı. özelde de yapıyor. muaynanesi alsancakta.
Sağol canım, evet septum temizlendi. histeroskopi olunca servikal yetmezlik riski oluyormuş maalesef, benimde başıma geldicanım çok çok geçmiş olsun inşallah kalmamıştır artık septum genelde 2defa operasyon yapıldığını okudum bide serklaj yapılıyormuş canım mutlaka bu operasyonu geçirenlere Rabbim acil şifalar versin inşallah en kısa zamanda sabrının mükafatı bebişine gebe kalır sağlıklı bir gebelik geçirirsin ben birkaç gün önce hsg çekildim canım 2 dra gösterdim temiz dediler bana başka bir dr vajinal ultrasonda septum olabilir şüpheleniyorum ondan düşüğünde olmuş olabilir demişti şimdi bu dr larda temiz dedi muallaktayım senin tanı hsgylemi kondu
offf gelmiş geçmiş olsun canım ya evet her dr anlamıyor malesef bende başka dr a da göstermeyi düşünüyorum 2dr gösterdim ama ikiside beni tatmin edici konuşmadı bakalım hayırlısı inşallah yoktur ben 1.buçuk senedir bekliyorum buarada 1düşüğüm oldu ya sen görebiliyormusun hsg filminde ben bakıyorum hani öle ortadan bölen falan yok ama tabi anlayamayızSağol canım, evet septum temizlendi. histeroskopi olunca servikal yetmezlik riski oluyormuş maalesef, benimde başıma geldibenim septumumu ultroson ile görmüştü doktorum hemen histeroskopi dedi. 1 kere de alınamadı işte 2 gün önce ikinciyi oldum. Bakalım 20 gün sonra çalışmalara başla 6 ay olmazsa tekrar gel dedi.
Ama sana söyleyeyim herkes göremiyor bu septumu. Daha öncede anlatmıştım ameliyat öncesi muaynede ege üni. doktor yok senin septumun dedi. dedim ben yarın ameliyata giriyorum nasıl yok?? Başka bir arkadaşını çağırdı o da '' bence bu septum değil bu bayanın çift rahmi var dedi. sonra septumsa çok derin'' dedi. Yani diyeceğim tüp bebek uzmanı bir doktora git. En çok onlar karşılaşıyor bu durumlarla. En iyi onlar anlar. İnşallah temizdr rahmin benim yaşadıklarımı yaşamazsın.
canım ben film çektirmedim ama doktorum bana ultrosonda ayrıntılı göstermişti. hatta 2. ameliyattan öncede ultrasonda gördüm baya küçüktü. bunu da traşlayalım dedi. siyah bir karaltı halinde görülüyordu.offf gelmiş geçmiş olsun canım ya evet her dr anlamıyor malesef bende başka dr a da göstermeyi düşünüyorum 2dr gösterdim ama ikiside beni tatmin edici konuşmadı bakalım hayırlısı inşallah yoktur ben 1.buçuk senedir bekliyorum buarada 1düşüğüm oldu ya sen görebiliyormusun hsg filminde ben bakıyorum hani öle ortadan bölen falan yok ama tabi anlayamayız
of napçam ben kafam karıştı yine bi dr yolu gözüktü sanırım sağol canım ilgin için sanada çok geçmiş olsun şükür atlatmışsıncanım ben film çektirmedim ama doktorum bana ultrosonda ayrıntılı göstermişti. hatta 2. ameliyattan öncede ultrasonda gördüm baya küçüktü. bunu da traşlayalım dedi. siyah bir karaltı halinde görülüyordu.
Sağol canım umarım sende yoktur. olursa da kafana ne takılırsa yaz, yaşadıklarımdan yola çıkarak anlatırım sana.of napçam ben kafam karıştı yine bi dr yolu gözüktü sanırım sağol canım ilgin için sanada çok geçmiş olsun şükür atlatmışsın
teşekkürler canım çok tatlısınSağol canım umarım sende yoktur. olursa da kafana ne takılırsa yaz, yaşadıklarımdan yola çıkarak anlatırım sana.
benim bu topikte daha önce yazdıklarımda vardı ocak ayında ilk septum ameliyatımı oldum. çarşamba günü de 2. yi. Tam her şey bitti derken ameliyat çıkışı doktorum rahim ağzı yetmezliği var hamile kalınca 12. haftada dikiş atılacak erken doğum riski var dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm. 2 gündür ağlıyorum. 2. ameliyat sonrası hiç ağrım olmadı ama kanama diğerine göre çok fazla ayağa kalktığım gibi su gibi akıyor.bu ameliyatları olanar mutlaka rahim ağzı ölçümü yaptırsın. Aklınızda bulunsun arkadaşlar
offf gelmiş geçmiş olsun canım ya evet her dr anlamıyor malesef bende başka dr a da göstermeyi düşünüyorum 2dr gösterdim ama ikiside beni tatmin edici konuşmadı bakalım hayırlısı inşallah yoktur ben 1.buçuk senedir bekliyorum buarada 1düşüğüm oldu ya sen görebiliyormusun hsg filminde ben bakıyorum hani öle ortadan bölen falan yok ama tabi anlayamayız
canım şuan yanımda değil yani ben evde değilim :))) sen nasıl gördün canm dr da var demişmiydi arkadaşına ?Canım bi arkadasim hsg çekilmişti onunkini gördüm seninkiniatabilirmisin
Arkadasa doktor var demiş canım aynı mı diye merak ettim.canım şuan yanımda değil yani ben evde değilim :))) sen nasıl gördün canm dr da var demişmiydi arkadaşına ?
arkadaşının Y şeklinde anladığım kadarıylaArkadasa doktor var demiş canım aynı mı diye merak ettim.
Dr kalp şeklinde demiş canım ona bide ortada perde var demiş. İnsaAllah yoktur canım hayirlisiarkadaşının Y şeklinde anladığım kadarıylaben sonra sana atayım canm bugün evde olmıcam bana 2 dr da temiz dedi bendeki biraz paranoya sanırım bide şüphelenen dr a gösteremedim yoktu ogün ondan içim rahatlamadı
inşallah operasyon olup herşey yoluna girer Rabbim yardımcısı olsun herkesin beklemek zor gerçektenDr kalp şeklinde demiş canım ona bide ortada perde var demiş. İnsaAllah yoktur canım hayirlisi
Çok İlginç dr ameliyata gerek yok böyle hamile kal doğurur sun demiş oda buna güveniyor daha hic hamile kalmadı arkasını da aramiyorinşallah operasyon olup herşey yoluna girer Rabbim yardımcısı olsun herkesin beklemek zor gerçekten
evet doğuranlar varmış ama nadir bi durum Allah korusun düşüğe yada erken doğuma neden oluyor keşke operasyon olsaymış riske atılcak bi durum değil sonrası daha kötü inşallah birşey olmaz ama nezmandır korunmuyormuş kiÇok İlginç dr ameliyata gerek yok böyle hamile kal doğurur sun demiş oda buna güveniyor daha hic hamile kalmadı arkasını da aramiyor
Evet canım benim rahmimdeki perde dusuge sebep oldu malesef.. bilmiyorum kuzum perde hakkında konuşmuştuk ne kadar oldu korunmayı bırakalı bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun insAllahevet doğuranlar varmış ama nadir bi durum Allah korusun düşüğe yada erken doğuma neden oluyor keşke operasyon olsaymış riske atılcak bi durum değil sonrası daha kötü inşallah birşey olmaz ama nezmandır korunmuyormuş ki
amin canım inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebeliklerimiz olur :)Evet canım benim rahmimdeki perde dusuge sebep oldu malesef.. bilmiyorum kuzum perde hakkında konuşmuştuk ne kadar oldu korunmayı bırakalı bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?