Rahimde perde (uterus septum) ameliyatı geçiren var mı??

Canım geçmiş olsun rabbim şifa versin tez zamanda insaAllah. Çok üzüldüm canım ama Rabbim dermansız dert vermesin peki daha önceden rahim ağzı yetmezligi varmıydi sende histeroskopi den sonra mı oldu?
Açikcasi o konuyu sormadim. Ama okudugum kadariyla zaten septum varsa servikal yetmezlikte beraberinde oluyormuş. E birde 2 operasyon olunca... sizde ameliyattan sonra mutlaka sorun var mi böyle bir sorun diye.

Geçmiş olsun sizde. Bende öğretmenim 2 operasyon geçirdim . bende çocuklar çok boş kalmasın diye ilk ameliyat için 6 ay beklemiştim. yarıyıl tatilinde olayım dedi. Ama ikinci için bekleme şansım yoktu. Geçen çarşamba ameliyat oldum. 10 gün rapor verdiler. Bilginiz olsun.

10 gün mü. Bir iki güne toplanma oluyor diyorlar ama. Senin sorun ney di ki

10 gün mü. Bir iki güne toplanma oluyor diyorlar ama. Senin sorun ney di ki
Derin bir septumdu ki tek seferde alınamadı. 1. ameliyat sonrası baya sıkıntılıydı benim, ağrısı kanaması uzun sürdü. Ama 2. de bu gün gayet rahattım, kanama neredeyse durdu. sadece akıntıyla birlikte pembe pembe geliyor. 2. de çabuk toparlandım. Belki ameliyatın zorluğuna göre veriyorlardır diyordum ama 2. de de 10 gün rapor yazmışlar.

Ameliyat öncesi nasıl anladı doktor derinliği. Benim elimde rahim filmi var. Ona bakarak anlıyor mu. Yoksa başka bir işlem yaptı mı

Ameliyat öncesi nasıl anladı doktor derinliği. Benim elimde rahim filmi var. Ona bakarak anlıyor mu. Yoksa başka bir işlem yaptı mı
Benim doktorum ultrosonda görür görmez septum dedi, hatta baya derin bir septum dedi.. 1. ameliyattan sonra spiral taktı, 2 ay hormon ilacı kullandım. 2. ameliyattan sonra antibiyotik ve bemiks verdi sadece. Gelecek ay denemeye başlayın dedi, Hamile kalınca da 3. ayda dikiş atılacak servikal yetmezliğin var dedi.

Senin baya büyük birsey mis o zaman. Ben 7 yıldır çikolata kisti ile yaşıyorum onlarca kez ultrason a girdim kimse birsey demedi. Rahim filmin de çıktı. Demek ki büyük değil diyorum. Cumartesi tüp bebek uzmanına gidiyorum onlar daha iyi anlar diye. Kötü birsey duymak istemiyorum artık. Yıllardır kist yüzünden cekmedigim kalmadı artık bitsin istiyorum

Seni telaşlandırmak istemem ama Tüm bebek uzmanı bir doktora git bence de. Ben de öyle yaptım. Benim ameliyatımı üniversite hastanesinde yaptı doktorum. Prosedür gereği beni başka bir doktor ultrasona aldı. Septum yok sende dedi. Dedim ben yarın ameliyat olacağım. Başka bir arkadaşını çağırdı o baktı, o da ya bu bayanın çift rahmi var dedi, eğer bu septumsa çok derin dedi. Diyeceğim o ki sanırım çok kolay anlaşılan bir şey değil. Yıllarca bende çok gittim doktorlara anlamadılar.

Inşallah durum kötü değildir cumartesi randevum var. Bebek sahibi olmak istiyorum. Geçen yıl çok istedim nörolojik bir rahatsızlık geçirdim 8ay sürdü tedavim. Tekrarlama olasılığı var o yüzden bir an önce anne olmak istiyorum ama o da kolay olmuyor.

İnşallah canım, Allah yardımcın olsun umarım çabuk halledilecek bir şeydir.

Merhaba buket hanim bende perde amaliyati oldum bende öğretmenim ilk amaliyat on gün rapor verdiler sonra okula gittim geldim amaliyatin 12. Günü dikişler açıldı malesef tekrar amaliyat oldum yine ikincide on gün verdiler şimdi iyiyim iki ay korunma verdiler size ne kadar verdiler

Açikcasi o konuyu sormadim. Ama okudugum kadariyla zaten septum varsa servikal yetmezlikte beraberinde oluyormuş. E birde 2 operasyon olunca... sizde ameliyattan sonra mutlaka sorun var mi böyle bir sorun diye.
Tamam canım bilgilendirdigin için çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Merhaba arkadaşlar
Benimde rahmim kalp seklinde mis laparoskopi ve histeroskopi olmam gerekiyormuş. Ben size oncelikle başımdan geçenleri özetlemek istiyorum. 10 yıllık evliyim ve 5 dusuk yaşadım. İlk dusugumde hamile olduğumdan haberim yoktu ve adet kanaması gibi başladı kanama durmadı için gittik ve öğrendim 2. De özel Dr gitmeye başladık kutlugulyuksel gayet güler yüzlü ve pozitif bir Dr hsg istedi cag hstnsn yönlendirdi ve kendisi yaptı bir sorun olmadığını söyledi sonra 3. Düşük 4. Düşük kan sulandirici iğne verdi ki oda yaramadi testler istedi problem olmadığını söyledi ve 5. Düşükte etlik zubeyde hanim hastanesine gittim ultrasonda farkedilen bir perdem varmış ama o çok güvendiği Dr görmemiş yani bütün yasadiklarim ihmal ve yanlış ellerde olmakdanmis üstelik kan uyusmazligimiz olduğunu bölmesine rağmen iğne yapmadi dusuklerden sonra ezh yaptılar ve yapılması gerekiyormuş paramizla cekmedigimiz rezillik kalmadı yani şimdi ezh hastanesine devam ediyorum Serdar Dilbaz hocanın asistanlarinin olduğu Polikliniği gidiyorum heyete girdim ve Serdar dilbaz ki infertilite de en iyisi olduğu söyleniyor olmam gerektiğini söyledi röntgen idrar tahlili EKG çekildi bir engel olmadığı anlaşıldı salı laparoskopi ve histeroskopi olacağım

Bu ameliyati geçiren arkadaşlardan ricam kac gun hastanede kaldınız refakatci gerek varmı ve dikkat etmemiz gerekenler yardimci olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Ca
Bu ameliyati geçiren arkadaşlardan ricam kac gun hastanede kaldınız refakatci gerek varmı ve dikkat etmemiz gerekenler yardimci olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Canım merhabalar öncelikle geçmiş olsun. Hastanede kalmadım gittim hemen işleme alındım uyutulurken saat 10 15 ti gözümü açtım 10 30 du hastaneden de 12 gibi çıktım. Refekatci olursa iyi olur çünkü narkozun etkisiyle çok istifra ediyorsun birisine illa ihtiyacın oluyor. Rabbim şimdiden şifa versin

Yardimci olduğun için çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun
Rica ederim amin hepimizden. Kafana takılan ne varsa sorabilirsin. Ben çok tedirgindim hep birilerinden birşeyler öğrenmeye çalışıyordun.
Hiç panik yapma iyi ama gerçekten işin ehli bir Dr bul hiç düşünmeden ameliyatını ol.
Benim bir kaybım var Rabbim kimseye yaşatmasın..

Bende de perde var,hsg de çıktı,iki düşüğüm var,kime ameliyat oldunuz acaba,histeroskopi mi oldunuz,sonrasında neler yaşadınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…