İnşaAllah
Canım. Ben de genç kızligimda çok ultrasona girdim adet düzensizliği nden ama hiç bir doktor böyle bişey demedi. Ne zaman hamile kaldım daha keseyi görmeye gidince doktor çift rahimli sin dedi sonra istanbulda ve somada gittim onlarda çift rahimli sin dedi. İşte bebeğimi soma da bir doktor aldı oda ameliyattan çıkınca tedavi olmadan perdeyi aldırmadan hamile kalma dedi. Ama şimdilik net bişey bilmiyoruz çift rahimmi perde mi? Net bildiğim kalp şeklinde oldugu. Rabbim inşaAllah tez zamanda kurtulmak nasip etsin..
InşaAllah canım Rabbim inşaAllah yüzümüzü güldürsun.. isyan etmiyorum veren de Rabbim alan da Rabbim sabrını da verir inşaAllah.. Rabbim kimseye büyük küçük evlat acısı yaşatmasin çok zor.. Rabbim inşaAllah hakkımızda hayırlısıni versin.. İnşaAllah Rabbim sanada hayırlı zamanda hayırlısıyla evlat versin inşaAllah. .Anliyorum canim çok zor bir durum elbette. insallah her sey kusursuz ve bir aksilik olmadan halledilir geçer. Tevekkül et cözümsüz bir sorunumuz yok çok şükür. Vardir bir hayir diyorum ben ve kendimi rahatlatiyorum. Rabbim verecegi zamani çok iyi biliyordur. Bunlar bizim sinavimiź ve biz ne kadar teslim olursak ödülümüz o kadar büyük olacak inşallah. Ben herkese ben elimden geleni yapiyorum. Tedavimi oluyorum.,gerisi Allahin takdiri. diyorum. Mutlu haberlerini bekliyorum.
Kesin tani icin bazi drlar rahim filmi ya da emar istiyormus ben hiç birini çekilmedim. dr muaynanesinde ki cihazlar cok iyiydi. o direk septum dedi. hemen histereskopi dedi. Bilemiyorum ki her doktorun ýöntemi farkli. sen önce iyi bir dr arayisina gir. Ben bu sitede yazilanlari yüzlerce kez okumuşumdur. Şimdide ameliyat sonrasini okuyorum ya neyse :)İnşaAllah
Canım. Ben de genç kızligimda çok ultrasona girdim adet düzensizliği nden ama hiç bir doktor böyle bişey demedi. Ne zaman hamile kaldım daha keseyi görmeye gidince doktor çift rahimli sin dedi sonra istanbulda ve somada gittim onlarda çift rahimli sin dedi. İşte bebeğimi soma da bir doktor aldı oda ameliyattan çıkınca tedavi olmadan perdeyi aldırmadan hamile kalma dedi. Ama şimdilik net bişey bilmiyoruz çift rahimmi perde mi? Net bildiğim kalp şeklinde oldugu. Rabbim inşaAllah tez zamanda kurtulmak nasip etsin..
Amin canim isteyen herkesin ve tabi bizim de gönlümüze göre versin inşallah.InşaAllah canım Rabbim inşaAllah yüzümüzü güldürsun.. isyan etmiyorum veren de Rabbim alan da Rabbim sabrını da verir inşaAllah.. Rabbim kimseye büyük küçük evlat acısı yaşatmasin çok zor.. Rabbim inşaAllah hakkımızda hayırlısıni versin.. İnşaAllah Rabbim sanada hayırlı zamanda hayırlısıyla evlat versin inşaAllah. .
Biraz sabredebilsem nisanda izmirde olacağım aslında. Van a göre ege daha iyi eminim ama dedigim gibi şimdi tek düşündüğüm bian evvel kurtulmak nasip insaAllah hakkımda hayırlısı olur.. duani eksik etme bendenKesin tani icin bazi drlar rahim filmi ya da emar istiyormus ben hiç birini çekilmedim. dr muaynanesinde ki cihazlar cok iyiydi. o direk septum dedi. hemen histereskopi dedi. Bilemiyorum ki her doktorun ýöntemi farkli. sen önce iyi bir dr arayisina gir. Ben bu sitede yazilanlari yüzlerce kez okumuşumdur. Şimdide ameliyat sonrasini okuyorum ya neyse :)
Amin canim inşaAllah. .Amin canim isteyen herkesin ve tabi bizim de gönlümüze göre versin inşallah.
Biraz
Biraz sabredebilsem nisanda izmirde olacağım aslında. Van a göre ege daha iyi eminim ama dedigim gibi şimdi tek düşündüğüm bian evvel kurtulmak nasip insaAllah hakkımda hayırlısı olur.. duani eksik etme benden
canim benim septum çok derin oldugu icin 2. bir ameliyat olucam mart ayinda. bana 2 ay icecegim hormon ilaci verdi ve spral takti. bu ay regliyle spirali çikarticam. gelecek ay kontrrol ve yeni ameliyat. sanirim ondan 2 ay sonra tamam diyecek.
Anladım canim benim Rabbim hayırlısıyla ikimize de ağrısız sancisiz kurtulmak nasip etsin. Ben bide tam bilmiyorum septum mu çift rahim mi. Onu doktor hemen anlar mi acaba?? Önce muayene mi olmak gerekiyor canım muayeneden Sonra hemen alırmi kı?canim benim septum çok derin oldugu icin 2. bir ameliyat olucam mart ayinda. bana 2 ay icecegim hormon ilaci verdi ve spral takti. bu ay regliyle spirali çikarticam. gelecek ay kontrrol ve yeni ameliyat. sanirim ondan 2 ay sonra tamam diyecek.
canim bazi dr rahim filmi emar ile teşhis koyuyor ama benim drum bakar bakmaz ultrosonda septum dedi. regli bitimi de operasyon dedi. Sen iyi bir dr bul o seni zaten yönlendirir. tabi sen bir de kürtaj olmuşsun belki bir ay rahim toparlansin diye bekletebilir seni.Anladım canim benim Rabbim hayırlısıyla ikimize de ağrısız sancisiz kurtulmak nasip etsin. Ben bide tam bilmiyorum septum mu çift rahim mi. Onu doktor hemen anlar mi acaba?? Önce muayene mi olmak gerekiyor canım muayeneden Sonra hemen alırmi kı?
Doktorum bana 25 gün sonra git dedi egeye. O da benim hakkaride olduğum zamana denk geliyor.. hakkımda hakkımızda hayırlısı olsun insaAllah. Rabim bu sıkıntıların mükafatıni verir inşaAllah. . Dua edelim birbirimize kardeşim. .canim bazi dr rahim filmi emar ile teşhis koyuyor ama benim drum bakar bakmaz ultrosonda septum dedi. regli bitimi de operasyon dedi. Sen iyi bir dr bul o seni zaten yönlendirir. tabi sen bir de kürtaj olmuşsun belki bir ay rahim toparlansin diye bekletebilir seni.
Amin canim inşallah kurtuluruz bu dertlerden. Egede düsünüyorsan prof sait yücebilgini tavsiye ederim. çok iyi dr. hatta googleda sitesi var özgecmisini okuyunca hak vereceksin. Dün dualarima seni de kattim. inşallah sıkıntısiz güzel hamilelelikler bizi bekliyor ileride.Doktorum bana 25 gün sonra git dedi egeye. O da benim hakkaride olduğum zamana denk geliyor.. hakkımda hakkımızda hayırlısı olsun insaAllah. Rabim bu sıkıntıların mükafatıni verir inşaAllah. . Dua edelim birbirimize kardeşim. .
Amin canim benim Allah senden razı olsun senin sayende çok şey öğrendim çok içimi rahatlattin Rabbim de senin yüreğini ferahlatsin inşaAllah. . Sen de benim duamdasin Rabbim inşaAllah burdan gün gelecek miniklerimizi konuscaz Rabbimin izniyle..Amin canim inşallah kurtuluruz bu dertlerden. Egede düsünüyorsan prof sait yücebilgini tavsiye ederim. çok iyi dr. hatta googleda sitesi var özgecmisini okuyunca hak vereceksin. Dün dualarima seni de kattim. inşallah sıkıntısiz güzel hamilelelikler bizi bekliyor ileride.
Amin canim benim Allah senden razı olsun senin sayende çok şey öğrendim çok içimi rahatlattin Rabbim de senin yüreğini ferahlatsin inşaAllah. . Sen de benim duamdasin Rabbim inşaAllah burdan gün gelecek miniklerimizi konuscaz Rabbimin izniyle..
canım merhaba bu dediğiniz dr üniversitede mi ameliyatı yapıyor kendi muayenesinde mi nasıl bir yol izlememiz lazım sen oldun mu ameliyat yardımcı olursan çok sevinirimAmin canim inşallah kurtuluruz bu dertlerden. Egede düsünüyorsan prof sait yücebilgini tavsiye ederim. çok iyi dr. hatta googleda sitesi var özgecmisini okuyunca hak vereceksin. Dün dualarima seni de kattim. inşallah sıkıntısiz güzel hamilelelikler bizi bekliyor ileride.
Benim ameliyatlarımı ege üniversitesinde yaptı. özelde de yapıyor. muaynanesi alsancakta.canım merhaba bu dediğiniz dr üniversitede mi ameliyatı yapıyor kendi muayenesinde mi nasıl bir yol izlememiz lazım sen oldun mu ameliyat yardımcı olursan çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?