bende gazdan mahfoldum acaip sikiştiriyor yani su gaz isi olmasa ameliyat olduguma inanmayacagim ama bakalim bu da geçer inşallah.canım sanırım kişiden kişiye dğişiyor.ben 24 saat ayağa bile kalkamadım başdönmesinden anestezi çok etkiledi beni.ayrıca laparoskopi yapıldığı için de zaten üç dört gün sadece tuvalete kalkabildim.eğer sadec histeroskopi olursan daha rahat geçer.ama sonuçta ameliyat oluyorsun dışarıdan birşey yok gibi ama dikkat etmek gerekiyor.
Hazz canım ne yaptın film çektirecektin? Alabildin mi ameliyat tarihi? Sonucu haber ver mutlaka...Ya bi de surekli erteleniyo araya regl giriyo sekiz gun o suruyo uc aydir bunlarla ugrasiyoruz
öncelikle gecmis olsun Allah sabir versin kaybin icin.Arkadaşlar merhaba. Benim bu cuma günü 9+4 haftalik bebeğimin kalbi durmuş bebeğimi aldılar. DoktoruM rahmi temizlerken çok zorlanmis ortada perde vardı aldırmadan hamile kalmasın demiş eşime. Çok kötüyüm bebeğimi kaybettim şimdi napcam hiç bilmiyorum bu ameliyat ne kadar sürer ne kadar zaman sonra hamile kalabilirim bide nasıl olcak hiç bişey bilmiyorum.
Canım. Amin insaAllah peki ne zaman doktora gidilmeli gidince hemen oluyor mu ücret ne kadar oluyor siz nerde oldunuzöncelikle gecmis olsun Allah sabir versin kaybin icin.ben 11 gün önce oldum septum ameliyatini. daha önce ki yazilarimda da var belki okumuşsundur. kolay bir ameliyatti histeroskopi ile yapildi benimkisi. bazi drlar laporoskopi ile birlikte tercih ediyorlarmiş. ayni gün eve geldim 1 haftada damla damla kanamam geldi o da bitti. ara ara rahim kasilmalari yaşiyorum fazla ayakta kalinca zor bir ameliyat degil. gönlünü ferah tut. sormak istediklerini her zaman sor.
Bana regli ol bitince gel demişti drum. reglimin bitisinden sonraki 5. gün yapti. gebelik şupesi olmasin diye regli sonrasini tercih ediyorlar sanirim. ben ege uni. de yaptirdim. herhangi bir ücret ödemedim.Allah razı olsun
Canım. Amin insaAllah peki ne zaman doktora gidilmeli gidince hemen oluyor mu ücret ne kadar oluyor siz nerde oldunuz
canim benim drum prof sait yucebilgin. 6 ay önce muaynanesine gitmistim o zaman yaptiramadim yariyil tatilini bekledim. ablamin tanidigi bir dr kendisi. o yazi yazip asistanina devretti. tum islemlerimi 1 günde halledip ertesi gun ameliyat oldum. Sait hoca ameliyat deyince hic tereddut etmedim 6 ay da o yapsin ameliyatimi diye bekledim.Ege de hemen sıra geliyor mu canim ben bi ara egeyi düşündüm ama hakkariye gideceğiz cuma günü van da yaptırmayı düşünmüştüm çünkü ben hemen bebek istiyorum
tabi proflar ameliyatlati egede mi yapiyor hepsini disarida mi yapiyor acikcasi bir bilgim yok. dedigim gibi ablam o zaman nerede yapatiz ameliyati deyince o egede yapariz dedi. özel dese orada da yaptirirdim dr önemli çünkü. sen yinede araştir tabi. gönlune göre iyi bir dr bul. benim septumumu nice drlar göremedi.Ege de hemen sıra geliyor mu canim ben bi ara egeyi düşündüm ama hakkariye gideceğiz cuma günü van da yaptırmayı düşünmüştüm çünkü ben hemen bebek istiyorum
canim ben 6 ay kendi istegimle bekledim. tatil oncesi de ablam gidip drla konuştu regli oldu diye tamam dedi hemsireye yonlendirdi tarih aldik. bitisini dusunerek. yani oyle uzun uzun beklemedim.Ben 6 ay beklemek istemiyorum bebek istiyorum nasıl olcak nasıl yapcam hiç bilmiyorum. Peki nasıl oluyor gidince hemen alıyorlar mi?
Anladım canim peki sen rahminde perde olduğunu nasıl öğrendincanim ben 6 ay kendi istegimle bekledim. tatil oncesi de ablam gidip drla konuştu regli oldu diye tamam dedi hemsireye yonlendirdi tarih aldik. bitisini dusunerek. yani oyle uzun uzun beklemedim.
canim inan onu bilmiuorum dedigim gibi ben hocanin özel muaynanesine gittim ilk önce. o yüzden yekten hastaneye gidersen prosedür needir bilmiyorum.Canım peki gittiğim gün hemen alırlar mi acaba yoksa gün mu verirler gittiğim gün muayene olur muyum?
Anladım canim Allah razı olsun. İnşaAllah hayırlısıyla tez zamanda kurtulurum bende. Dua edin banacanim inan onu bilmiuorum dedigim gibi ben hocanin özel muaynanesine gittim ilk önce. o yüzden yekten hastaneye gidersen prosedür needir bilmiyorum.
insallah canim Allah hepimizin yüzünü güldürsun. Sende rahatlamaya caliş bende ilk ögrendigimde 2 hafta kendime gelememistim. Ama inanki basit bir operasyon hic korkma. iyi bir dr ile yaptirirsan çok rahat edersin.Anladım canim Allah razı olsun. İnşaAllah hayırlısıyla tez zamanda kurtulurum bende. Dua edin bana
bu sorunu görmemisim canim. ben bekarligimda da cok kez ultrosan cekloldim vok siddetli agrim oluyor regli zamani. evlendikten sonrada gittim vajinal ultrosonla bakti bir sey yok yemiz dedi. ne zaman ki ben bebek istedim 6 ay olmayinca bir godeyim dedim. bakan dr çift rahim ya da septum dedi film cekilmesi lazim dedi. aglaya ağlaya coktim. hemen sait hocadan randevu alip izmire gittim. bakar bakmaz çok derin bir septum dedi. almamiz lazim yoksa bebek düser dedi. o ara başka sorunlardan yaptiramadim. isin komik tarafi egede ameliyat oncesi gun egede beni ultrosona aldilar ( dosyaya koymak icin ve amelyata hazirlik ) bakan bayan dr ne ameliyati dedi septum dedim. sende septum yok ki dedi. dedim sait hoca yarin ameliyata aliyor beni. hocanin adini duyunca gitti diger arkadasini çagirdi. bir de o bakti bakti. ćok kalin bu septum mu dedi. bayanin bence çift rahmi var dedi (şaka gibi ) neyse bunlar septum?didalfils? yazip yolladilar. bunlari neden anlatiyorum lütfen iyi bir dr a git. herkes göremiyor ve anlamiyor. insallah dr konusunda şansli olursun.Anladım canim peki sen rahminde perde olduğunu nasıl öğrendin
Ben bebeğimı kaybettiğim için suan çok sağlıklı düşünemiyorum suan tek isteğim bian evvel perdeden kurtulup Rabbimin izniyle sağlıklı bir evlat sahibi olmak. Biliyorum kucağım dolana kadar gözümde yaş dinmicek o yüzde bian evvel istiyorum..insallah canim Allah hepimizin yüzünü güldürsun. Sende rahatlamaya caliş bende ilk ögrendigimde 2 hafta kendime gelememistim. Ama inanki basit bir operasyon hic korkma. iyi bir dr ile yaptirirsan çok rahat edersin.
Anliyorum canim çok zor bir durum elbette. insallah her sey kusursuz ve bir aksilik olmadan halledilir geçer. Tevekkül et cözümsüz bir sorunumuz yok çok şükür. Vardir bir hayir diyorum ben ve kendimi rahatlatiyorum. Rabbim verecegi zamani çok iyi biliyordur. Bunlar bizim sinavimiź ve biz ne kadar teslim olursak ödülümüz o kadar büyük olacak inşallah. Ben herkese ben elimden geleni yapiyorum. Tedavimi oluyorum.,gerisi Allahin takdiri. diyorum. Mutlu haberlerini bekliyorum.Ben bebeğimı kaybettiğim için suan çok sağlıklı düşünemiyorum suan tek isteğim bian evvel perdeden kurtulup Rabbimin izniyle sağlıklı bir evlat sahibi olmak. Biliyorum kucağım dolana kadar gözümde yaş dinmicek o yüzde bian evvel istiyorum..
Canım. Ben de genç kızligimda çok ultrasona girdim adet düzensizliği nden ama hiç bir doktor böyle bişey demedi. Ne zaman hamile kaldım daha keseyi görmeye gidince doktor çift rahimli sin dedi sonra istanbulda ve somada gittim onlarda çift rahimli sin dedi. İşte bebeğimi soma da bir doktor aldı oda ameliyattan çıkınca tedavi olmadan perdeyi aldırmadan hamile kalma dedi. Ama şimdilik net bişey bilmiyoruz çift rahimmi perde mi? Net bildiğim kalp şeklinde oldugu. Rabbim inşaAllah tez zamanda kurtulmak nasip etsin..bu sorunu görmemisim canim. ben bekarligimda da cok kez ultrosan cekloldim vok siddetli agrim oluyor regli zamani. evlendikten sonrada gittim vajinal ultrosonla bakti bir sey yok yemiz dedi. ne zaman ki ben bebek istedim 6 ay olmayinca bir godeyim dedim. bakan dr çift rahim ya da septum dedi film cekilmesi lazim dedi. aglaya ağlaya coktim. hemen sait hocadan randevu alip izmire gittim. bakar bakmaz çok derin bir septum dedi. almamiz lazim yoksa bebek düser dedi. o ara başka sorunlardan yaptiramadim. isin komik tarafi egede ameliyat oncesi gun egede beni ultrosona aldilar ( dosyaya koymak icin ve amelyata hazirlik ) bakan bayan dr ne ameliyati dedi septum dedim. sende septum yok ki dedi. dedim sait hoca yarin ameliyata aliyor beni. hocanin adini duyunca gitti diger arkadasini çagirdi. bir de o bakti bakti. ćok kalin bu septum mu dedi. bayanin bence çift rahmi var dedi (şaka gibi ) neyse bunlar septum?didalfils? yazip yolladilar. bunlari neden anlatiyorum lütfen iyi bir dr a git. herkes göremiyor ve anlamiyor. insallah dr konusunda şansli olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?