Rahimde perde (uterus septum) ameliyatı geçiren var mı??

1884t: 34961288 .!.:
ben düşük yapmadım septumdan dolayı hamile kalamıyordum cok sükür ameliyatan sonra cok beklemeden hamile kaldım umarım sizinde en kısa sürede sağlıklı bir hamileliğiniz olur

Uzun zaman geçmiş mesajinniz üzerinden.birşey sormak istiyorum bende ameliyat oldum.perde alindi.sizde adet düzensizliği gibi sorunlarda barmiydi

Merhabalar ben yeni uyeyim her topikten bilgi almaya calisiyorum.hamileliginiz ne durumda

Uzun zaman geçmiş mesajinniz üzerinden.birşey sormak istiyorum bende ameliyat oldum.perde alindi.sizde adet düzensizliği gibi sorunlarda barmiydi
ben cevap veriyim size bendede perde vardi ameliyat oldum korunmayi birakir birakmaz 1.2 ay sonra hamile kaldim benim iki dusukten sonra fark edildi adet duzensizligim yoktu ama asiri agrim olursu her ay ilac manyagi olurdum simdi bi oglum var erken dogdu 130 gundur kuvezde herkese tavsiyem bu ameliyati olduktan sonra hamile kalinca surekli rahim agzininkontrol ettirin bende ve bi cok kiside gordum rahim agzi kisaligi yapip erken dogumu tetikliyor

Allah bebişini acil şifalar verir inş. Biran önce kucağına alırsın inş bende histeroskopi oldum bir sene önce şuan 5haftalık hamileyim hamile ikende rahim ağzı kısalığına bakılıyor mu

Perdeden baska bi probleminiz varmiydi

Allah yardimciniz olsun.Rabbim tez zamanda saglikli sihhatli kucaginiza almayi nasip etsin.bende 1 ay önce ameliyat oldum.1.5 yildir bebek sahibi olamadik.yumurta rezervi az denildi.adet düzensizliği vardi.kist ve tüplerde hafif tikaniklik vardi.ameliyati yapan drum simdi bi sorun kalmadi dedi ama ben çok korkuyorum.sürekli forumda bi bilgi edinebilirmiyim diye geziniyorum.inşallah hayirlisi ile bize de nasip eser.

Allah bebişini acil şifalar verir inş. Biran önce kucağına alırsın inş bende histeroskopi oldum bir sene önce şuan 5haftalık hamileyim hamile ikende rahim ağzı kısalığına bakılıyor mu
cok sagolun trk duamiz saglikli ve hayirli bi evlat olmasj ewet zaten hamilelikte bakilmasi lazim eger kisalma varsa rahim agzi dikiliyor benim
iki kurtaj histreskopi ve laparoskopiden dolayi kisalma olmus dr bakmadigi icin erken dogum oldu 12.14 haftalarinda bakiliyor sizin bi ameliyat olunca bakilmaya bilir

Çok tşk ederim bilginiz için

Öncelikle bu ameliyatı olan herkese geçmiş olsun diyorum.ve sonrasında bebeislerinin haberini alan herkese de iyi dilek ve temennilerini gönderiyorum kızlar sağlıkla jucaklariniza alın bebislerinizi:)
Ben de ocak 7 de bu ameliyatı oldum 3cm lik perdeyi aldılar başarılı geçmiş ameliyatim.estrofem ve drophan kullandım ancak tam günümde adet oldum doktorum ilacı kesmemi söyledi hormanlarim gayet duzenliymis 25gunu doldurmadim yani hap kullanmammis gibi adet ini gününde gördüm .sizlere sorum su olacak tahminen ne kadr Zamanda hamile kalınıyor???.şimdiden tesekkurlerimi sunuyorum

tsklr canim ben daha once iki dusuk yap istim sonra septum fark edildi ben ikisinndede ilk aylarda hamile kaldim ameliyattan sonra korundum ilaci birakinca ayni digerleri gibi hemen hamile kaldim ikinci ayimda test pozitif cikmisti genelde herkes3ay korunup daha sonra ilk aylarda hamile kaliyor yaziyorum hep dikkat etsin herkes diye iki dusuk iki kurtaj bide bu ameliyati olunca 6aylik dogum yaptim rahim agzini hamile kalinca olcum yaptirin

Teşekkürler tatlım mutlaka yaptırırım ancak doktor bize korunma korusunda hiç bişey soylemedi.

Teşekkürler tatlım mutlaka yaptırırım ancak doktor bize korunma korusunda hiç bişey soylemedi.
sorsan iyi olur cunku ameliyat sonrasi hemen hamile kalmak iyi degil bence bana drum 3ay korun demisti ben 6ay korundum ki zaten 20gun iliski yasak

Valla tatlım prof yaptı ammeliyati bi hafta yasakladı ilişkiyi zaten on gün kadar kısa kısa kan aman oluo istesenden yapamiosun bende zaten işi garantiye aldım onbeş gunnkoydum doktorum 6ay verdi bu altı ay içinde müjdeli haberi almazsak o zman gel başka yöntemlere bakarız dedi korunmadan bahsetmedi hic

arkadaşlar daha önce de burada anlatmıştım nasıl gelişmeler olduğunu.Bende operasyon geçirmiştim dokturum hemen hamile kalabilirsin hiç bir sakınca yok demişti.
haziranda ameliyat oldum eylül de hamile kaldım.21 haftalık hamileyim.SADECE ameliyat olduğunuz doktor farklı hamilelik takip doktorunuz farklı ise mutlaka arkadaşında dediği gibi rahim ağzı ölçümünü yaptırın ki bu çok basit muayene sadece.Şuan da hiçbir sıkıntım yok herşey normal gidiyor.ALLAHIM herkesin güzel gönlüne göre versin duaları kabul olsun.

Canım öncelikle seni kutlarım sağlıcakla al bebisi kucağına :)bu arda rahim ağzını ne zman kontrol ettirmeliyim tam olarak

benim aptal doktorum rahatsiz olmadigim hic bakmadi 23.haftada dogum yaptim bebegim 6aydir hastanede basit bir ihmal yuzunden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…