Gebeliğe Hazırlık Rahimde perde ameliyatı sonrası gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ece Sultan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
255
323
33
35
Kızlar merhaba uzun zamandır buralarda yoktum. Önceki açtığım konulara sırasıyla bakarsanız yaşadıklarımı orda görürsünüz. Şimdi benim sizlerle bilgi alışverişi yapmak istediğim bi konu var. Ben uterus septum yani rahimde perde teşhisiyle 8 ay önce çapa tıp fakültesinde ameliyat oldum. Doktorum 6 ay korunmamı istedi. Şimdi bebek istiyoruz. Fakat forumda yaptığım araştırmalarda tatmin edici cevaplar bulamadım. Varmı perde ameliyatı sonrası hamile kalan? Veya benim gibi endişeleri olan.. birbirimize destek olalım istiyorum

Ece bende geçen ay 20.10.2017 tarihinde septum tanısıyla ofis histeroskopi ile ameliyat oldum ankara Hacettepe de.Bana doktorum korunma zamanını vermedi sadece 10 gün boyunca perhiz verdi.Peki sen bu ameliyattan sonra ki dönemde ne yaşadın banada yardımcı olurmusun ? Bu konuda ben sana sen bana yardım edersek birbirimizden bilği sahibi oluruz.Şimdi Ameliyat sonrası kanaman ne kadar oldu ? (Benim kanamam 10 güne yakın sürdü ara ara ama )
İlk regl tarihin değiştimi ve kaç gün sürdü ? ( Ameliyat öncesi tarihim ne ise sonrasıda aynı tarihdeydi )
Regl kanaman yoğunmudu ? ( Bu ayki kanamam çok kırmızı ve yoğundu )

Canım öncelikle sanada geçmiş olsun ben Mart’ta ameliyat oldum kanamam 7 gün kadar sürdü bittikten bi hafta sonra normal regl tarihimdi ve gününde yine regl oldum o da 7 gün sürdü. Doktor bana 6 ay korun dedi biz iki aydır deniyoruz hayırlısı bakalım. Sen hangi şehir hangi hastanede ameliyat oldun? ben İstanbul Çapa’da oldum

Ben Ankara Hacettepe Hastahanesinde oldum. Âmâ benim ameliyat öncesi tarihim 09.09.2017 ameliyatımı 20.09.2017 oldum....Tekrar regl 09.10.2017 yani geçen ay oldum en sonki tarihimdi ....Şu son regl tarihimde 6 gün yoğun ama öyle böyle değil 3 daha peçetenin ortası şeklinde oldum toplam 3 günüde sayarsak 9 gün olmuş oldu......Bu arada Çapa Hastahanesinde benim dayım görevliydi şuan emekli oldu.İnşallah RABBİM sesimizi duyarda en kısa zamanda kucağımıza hayırlı evlatlar nasip eder

Ben de 2016 subatta ameliyat oldum 2017 nisanda kimyasal yasadim. Perdeyle alakali olduğunu düşünmüyorum çünkü esimde morfoloji dna hasari hiz sorunu var su an tedavi oluyor .Bir akrabam perde ameliyati oldu 1 sene icinde ikizlere hamile kaldi

Afilim92 benim daha önceki evliliğimde de hamile kalamama sorunum vardı bu ikinci evliliğim gittiğim hastahane araştırma hastanesi ve devamlı aynı hastahaneye gidiyorum şimdiki eşimin 2 tane kız çocuğu var yani eşimde bir problem olduğunu düşünmüyorum zaten yıllardan beri hikayemi doktorlar görüp değerlendirdiği için en sonki ultrasyonda göründü ameliyat esnasındaki yapılan işlemde ise orta seviyeli septumum kesilmiş...Şuanda bazı şüphelerim var eşim çalışıyor bende dahil akşam acile gidip bu sol kasık ağrısını söyleyip kontrol olmam lazım çünkü bazı belirtiler var en başta kasık ağrısı bel ağrısı kabızlık mide yanması ama ümid ediyorumki var inşallah sanada ve bizim gibi bekleyenlere müjdeler olsun

Ben

Bnmde kalp şeklinde ilk gebeliğim boş gebelkti kürtaj oldum 2. Olursa rahmi traşlıycsz dedi
Geçmiş olsun canım. Kalp şeklide iki değişik biçimde oluyomuş doktor söylemişti. Üstü birleşik olan ameliyatla düzeltilebiliyormuş üstü ayrık olanı bilmiyorum benimki birleşikti

Geçmiş olsun canım. Kalp şeklide iki değişik biçimde oluyomuş doktor söylemişti. Üstü birleşik olan ameliyatla düzeltilebiliyormuş üstü ayrık olanı bilmiyorum benimki birleşikti
Dr bana kürtajdan snra söyledi film felan çekilmedi o yzden blmiyorum nasıl sadece kalp şeklnde oldugunu bliyorum sen nasıo ögrendin

Açtıgın konuya nasıl bakıcam bilmiyorum
Burdan okuyabilirsin canım

Burdan okuyabilirsin canım
Canımm yaa allahımm sabırlar versin galiba yeniden hamilesin rabbim kucagına almak nasip etsin aslında bana bi umut oldun şuan 23 haftalık da da olsa süren bi gebelğin olmuş benmki boş gebelkti sanki hiç sürmüycekmş gibi gelmşti gebelğim demeki sürebiliyomuş. Rahim de perde oldugu için mi yaşamışsın bu olayı? Düşükten snra mı amlyt edildin rahimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…