- 3 Aralık 2015
- 255
- 323
- 33
- 35
- Konu Sahibi Ece Sultan
-
Evet canım şuan 16 haftalık hamileyim. Perde olduğu için dediler onun sebebini ameliyat oldum. İnşallah başka bi sebebi yoktur çünkü 20 li haftalardan yine korkuyorum açıkçasıCanımm yaa allahımm sabırlar versin galiba yeniden hamilesin rabbim kucagına almak nasip etsin aslında bana bi umut oldun şuan 23 haftalık da da olsa süren bi gebelğin olmuş benmki boş gebelkti sanki hiç sürmüycekmş gibi gelmşti gebelğim demeki sürebiliyomuş. Rahim de perde oldugu için mi yaşamışsın bu olayı? Düşükten snra mı amlyt edildin rahimden
Güzel örnekler var önümde evet çevremde de varmış meğer ben bilmiyomuşum inşallah rabbim nasip eder de hayırlısıyla alırım kucağımabenim komşum var oda senin gibi perde ameliyatı olmuş şuan bi oglu war 8 aylık
İnşallah rabbim kucagına almayı nasip eder bu acıyı da aklından da fikrindedinde çıkartırEvet canım şuan 16 haftalık hamileyim. Perde olduğu için dediler onun sebebini ameliyat oldum. İnşallah başka bi sebebi yoktur çünkü 20 li haftalardan yine korkuyorum açıkçası
inşallah olumlu düşün her zaman :)Güzel örnekler var önümde evet çevremde de varmış meğer ben bilmiyomuşum inşallah rabbim nasip eder de hayırlısıyla alırım kucağıma
İnşallah rabbim kucagına almayı nasip eder bu acıyı da aklından da fikrindedinde çıkartır
Allah razı olsun sağolun kızlarinşallah olumlu düşün her zaman :)
Hikâyeniz çok üzdü ece hanım.saglikli bir şekild e dogum yaptiniz mi.kesinlikle özel hastaneler konusunda size katılıyorum.devlet hastaneleri ve üniversite hastaneleri varken özele gitmek bana da mantikli gelmiyor tercih de etmedim şu ana kadarGüzel örnekler var önümde evet çevremde de varmış meğer ben bilmiyomuşum inşallah rabbim nasip eder de hayırlısıyla alırım kucağıma
Merhaba, bende rahim şekil bozukluğu nedeni ile histeroskopi olmuştum, rahim y şekilndeydi, operasyonla düzeltildikten sonra ilk ay doğal denemiştik ama olmamıştı. İkinci ay ovulasyon testi ile daha iyi takip ettik ve çok yeni pozitifi gördük. İnşallah siz de hayırlı haberlerle gelirsiniz.Mrb arkadaşlar ben de geçen ay perde ameliyatı oldum sonrasında gebelik ihtimali nedir bilmek istiyorum doktorum çatlama ignesi yapmamı söyledi hemen bu ay ama ben ameliyattan sonra bir ay en azından beklemek istedim. Bu adet döneminde değil de gelecek ay yaptıracağım iğneyi. Bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa çok memnun olurum ya
Merhaba, bende rahim şekil bozukluğu nedeni ile histeroskopi olmuştum, rahim y şekilndeydi, operasyonla düzeltildikten sonra ilk ay doğal denemiştik ama olmamıştı. İkinci ay ovulasyon testi ile daha iyi takip ettik ve çok yeni pozitifi gördük. İnşallah siz de hayırlı haberlerle gelirsiniz.
Evet canım 6 hafta kadar spiral vardı yapışıklık olmaması için, sonraki adetimden sonra denedik fakat olmadı. İkinci adetimde yumurtlama günlerini daha iyi takip ettik, bunun için internette satılan ovulasyon testlerini kullandık, doktor önermemişti, sadece 9-17 günler arası gün aşırı önermişti, her iki türlü de olabilir tercihe bağlı biraz. Ovulasyon testleri, yumurtlamanın hemen öncesindeki lh hormonu artışını tespit ediyor, testte pozitifi gördükten kısa bir süre sonra yumurtlama gerçekleşiyor. İnşallah vesile olur size deYaa hayırlı olsun çok sevindim ovulosyon testi nedir çok bilmiyorum doktorum hiç öyle biseyden bahsetmedi. Ameliyattan sonra doğum kontrol hapı verdi adetinde çatlama ignesi yapalım dedi sadece. Sizin ikinci ayda mi oldu hamileliğiniz?
Benim değerlerin normaldi canım, ama hsg’de şekil bozukluğu ve bir tüpte genişleme çıkmıştı. Şekil bozukluğu daha çok düşük sebebi olabilirmiş, embriyonun rahimde tutunabileceği genişlik olmadığı için. Tüpte genişleme ile de sıvı birikmesi sonucu o sıvı rahme akarsa tutunmayı engelleyebilirmiş. Bunların ameliyatla tedavisini olduktan sonra doğal yolla oldu, inşallah sağlıklı devam eder, inşallah sizin de hayırlı haberlerinizi alırız.Tekrar çok teşekkür ederim bilgi için değerleriniz normaldi o zaman değil mi. Çünkü birçok şey deneyip de olmayanlar çok fazla gördüm burda. Benim de eşimin de herhangi bi sorunu görünmüyor ama çocuğumuz olmuyordu 2. Yilimizdayiz perde den mi olmuyordu bilmiyoruz inşallah hayırlısıyla olur bizim de. Ben bi ovulasyon testini araştırayım
Cookkkk sevindimmmm gebe olmana anlatamam daha öncede konusmustuk.benimde perde var.tek sorun perdemiydi senin canimMerhaba, bende rahim şekil bozukluğu nedeni ile histeroskopi olmuştum, rahim y şekilndeydi, operasyonla düzeltildikten sonra ilk ay doğal denemiştik ama olmamıştı. İkinci ay ovulasyon testi ile daha iyi takip ettik ve çok yeni pozitifi gördük. İnşallah siz de hayırlı haberlerle gelirsiniz.
Maşallahbenim komşum var oda senin gibi perde ameliyatı olmuş şuan bi oglu war 8 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?