Çok önce açılmış bir başlık ve cevaplar da eski. Ancak ben şuan bu siteyi rahminde perde olan, operasyon geçirmiş ya da geçirecek birinin mutlaka okuyacağını düşündüğüm için yazıyorum. Çok duymadığımız bu perde olayı aslında fazlaca karşılaşılan bir durummuş. Birkaç farklı durumu var, t şeklinde y şeklinde diye. Benim iki baş oluşmuş ve zamanla ortadan kalkması gereken perde kalkmamış. Küçük bir operasyonla o perdeyi kazıdılar. 8 Nisan 2021 de operasyon geçirdim, 1 ay kadar hiç ilişki olmadı. Sonra biz tabi normal hayatımıza döndük. 1 ay sonra ilk reglim geciktiğinde idrar yolu enfeksiyonu falan zannettim. Bu kadar kısa sürede cevap alabileceğimiz, hemen hamilelik olması çok şaşırtıcıydı. Şuanda 7.haftamdayım. Operasyon öncesinde bu perde hamile kalmaya değil bebeğin düşmesine neden olur sadece denmişti ancak bu perde aynı zamanda hamile kalmaya da engelmiş, bunu hiçbir doktordan duymamıştım ve operasyon ne işe yarayacak ki diyip duruyordum hep. Çünkü hamilelik hiç olmadı. Şuan bu tarz bir perde olayınız varsa hemen iyi bir doktor bulup perdeyi aldırın. Umarım içinizi rahatlatmıştır bu yazdıklarım