merhaba kızlar, ben yaklasık 15-16 aydır cocuk istiyordum. ama sebebsız olmuordu yumurtalarımda adetımde sorun yok çok şükür eşimde sperm tetstı yaptı cok sukur oda ıyı. doktorum bu ay hsg istedı ve cuma gunu anestezili rahim filmi çekildim. sonucu aldım raporda normal diyor ama rahim t şeklindedir demıs uzman ben kadın dopum dr gıttım ve sonucu gösterdım baktıgında evet tupler açık sorun yok ama rahmın dar T şeklınde dedı buda cocuk olmasına engel olabılır dedı cok uzuldum halada uzuluyorum kızlar bana bu aydan sonra asılama yapalım dedı ve eger asılamada olmaz ıse benı baska bı dr yonlenrırıp rahım agzını genısletmesı ıcın amelıyat olmam lazımmıs ne yapayım kızlar lütfen bana care olun boyle bısey basına gelen varmı aranızda
Canım selam yazdıklarını okudum bende Suan aynı sürecin içerisindeyim geçen sene yazmışsın acaba son durumun nedir ameliyat oldun mu gebe kalabildin mi merak ediyorum
Evet gerçekten bende merak ettim sürecinin nasıl ilerlediğinidurueymen uzun süredir girmemis sanirim bende durumunu merak ediyorum ben ameliyat oldum persembe günü haftaya kontrolum var sizinde mi T rahim düsuk varmi
7 kez düşük yapan biri olarak söylüyorum bir an once tedavini yap ameliyatim kolay gecti kürtajlardan daha kolaydı hem maddi hem manevi olarak çöküyorsun cünküEvet gerçekten bende merak ettim sürecinin nasıl ilerlediğini
Benim henüz rahim filmim çekilmedi ama Dr öle olabileceğini söyledi daha önce hiç deneme yapmadık yeni başladık denemeye gebe kalabilir miyim kalsam da dusuk mu olur düşüncesi hep var maalesef
cok üzüldüm senin adına canım Allah sabırlar versin peki ameliyattan sonra bebegıne kavuştun mu7 kez düşük yapan biri olarak söylüyorum bir an once tedavini yap ameliyatim kolay gecti kürtajlardan daha kolaydı hem maddi hem manevi olarak çöküyorsun cünkü
canim yeni ameliyat oldum 5 gun oldu daha cumartesi kontrolum var sonrasinda rahim filmi çekilecek tam olarak düzelme oldumu ona bakacak rahim filminde ondan sonra normal gebelik icin bir sure verecek olmazsa asilama yada tup bebek olacakcok üzüldüm senin adına canım Allah sabırlar versin peki ameliyattan sonra bebegıne kavuştun mu
DR henüz ameliyat demedi 6 Aydan sonra dedi bakalım inş gerek kalmaz diyorum ama gebe kalsam da hep acaba dusuk mu oldu korkum olacak
canim yeni ameliyat oldum 5 gun oldu daha cumartesi kontrolum var sonrasinda rahim filmi çekilecek tam olarak düzelme oldumu ona bakacak rahim filminde ondan sonra normal gebelik icin bir sure verecek olmazsa asilama yada tup bebek olacak
amin canim psikolojim bozuldu her gebelikte doktora giderken yine mi doktorun odasindan aglayarak çıkacagim diye dusunuyorumÇok çok geçmiş olsun canım ya İnş hemencecik Toparlar başarılı bi ameliyat olmustır
Bana henüz tam anlamıyla demedi ameliyat
Onca düşük ne zordur gerçekten çok güçlü olduğunu düşündüm Rabbim mukafatını verir Ins
Rabbim bundan sonra hep iyi haberler almayı nasip etsin inş canımamin canim psikolojim bozuldu her gebelikte doktora giderken yine mi doktorun odasindan aglayarak çıkacagim diye dusunuyorum
aMin hepimize insRabbim bundan sonra hep iyi haberler almayı nasip etsin inş canım
çok haklısınız aslında bende geçen ay t şeklinde olduğunu öğrendim 16 ay oldu bebek yolu bekleyeli hiç gebelik gerçekleşmeyince rahim filmi istedi doktor sonuç t rahim bende bi kaç ay denemek istedim hamilelik için sonra ameliyata karar veririm dedim ama sizi okuyunca etkilenmedim desem yalan olur.. fakat bu şekilde olup sağlıklı hamilelik geçirende oluyormuş bilemiyorum kafam çok karışık hep bi umut hep bi korku Allah yardımcımız olsun hepimizin ama siz yeni ameliyat olmuşsunuz lütfen süreciniz hakkında bilgilendirin bizleride olurmu7 kez düşük yapan biri olarak söylüyorum bir an once tedavini yap ameliyatim kolay gecti kürtajlardan daha kolaydı hem maddi hem manevi olarak çöküyorsun cünkü
ben 11 yıllik evliyim hatta 12 oluyor dusuk dusuk derken yiprandim bazi doktorlara göre T rahimde olsa normal gebelige engel olarak görmuyorlarmiş ama basindan gecen biri olarak hic kendini yipratma git ameliyatini ol oyle yiprandimki esimle aram bozuk çikmazdayiz sonuda iyi gorunmuyor bu ayki adetimde rahim filmi cekilecek doktorun istedigi sekile geldiyse normal gebelik bekleyecegiz ama inanki Severek evlendik hic bisey kalmadiçok haklısınız aslında bende geçen ay t şeklinde olduğunu öğrendim 16 ay oldu bebek yolu bekleyeli hiç gebelik gerçekleşmeyince rahim filmi istedi doktor sonuç t rahim bende bi kaç ay denemek istedim hamilelik için sonra ameliyata karar veririm dedim ama sizi okuyunca etkilenmedim desem yalan olur.. fakat bu şekilde olup sağlıklı hamilelik geçirende oluyormuş bilemiyorum kafam çok karışık hep bi umut hep bi korku Allah yardımcımız olsun hepimizin ama siz yeni ameliyat olmuşsunuz lütfen süreciniz hakkında bilgilendirin bizleride olurmu
tahmin edebiliyorum bizi bu 2 yıl yıprattıysa 12 yılı düşünemiyorum bile inşallah biran önce bebeğinizi kucağınıza alır eşinizle mutlu mesut yaşarsınızben 11 yıllik evliyim hatta 12 oluyor dusuk dusuk derken yiprandim bazi doktorlara göre T rahimde olsa normal gebelige engel olarak görmuyorlarmiş ama basindan gecen biri olarak hic kendini yipratma git ameliyatini ol oyle yiprandimki esimle aram bozuk çikmazdayiz sonuda iyi gorunmuyor bu ayki adetimde rahim filmi cekilecek doktorun istedigi sekile geldiyse normal gebelik bekleyecegiz ama inanki Severek evlendik hic bisey kalmadi
amin canim hepimiz ins bu ameliyat sonrasi cocuk olmazsa mahkeme yollari bizi bekliyortahmin edebiliyorum bizi bu 2 yıl yıprattıysa 12 yılı düşünemiyorum bile inşallah biran önce bebeğinizi kucağınıza alır eşinizle mutlu mesut yaşarsınız
Uzun zaman gecmis ancak bebek sahibi oldunuzmu su an sizin konumunuzdayimmerhaba kızlar, ben yaklasık 15-16 aydır cocuk istiyordum. ama sebebsız olmuordu yumurtalarımda adetımde sorun yok çok şükür eşimde sperm tetstı yaptı cok sukur oda ıyı. doktorum bu ay hsg istedı ve cuma gunu anestezili rahim filmi çekildim. sonucu aldım raporda normal diyor ama rahim t şeklindedir demıs uzman ben kadın dopum dr gıttım ve sonucu gösterdım baktıgında evet tupler açık sorun yok ama rahmın dar T şeklınde dedı buda cocuk olmasına engel olabılır dedı cok uzuldum halada uzuluyorum kızlar bana bu aydan sonra asılama yapalım dedı ve eger asılamada olmaz ıse benı baska bı dr yonlenrırıp rahım agzını genısletmesı ıcın amelıyat olmam lazımmıs ne yapayım kızlar lütfen bana care olun boyle bısey basına gelen varmı aranızda
Benim rahmim de böyle lütfen cevap atar misiniz bebeginixlz oldumu ameliyat oldunuz muSizce histeroskopi olup tıraşlatma yaptırmalimıyım
Benimde tBenim rahmim de böyle lütfen cevap atar misiniz bebeginixlz oldumu ameliyat oldunuz mu
1. Tup bebegi deneyecegim ondan sonra ameliyat dusunuyorum siz?Benimde tameliyat olacak mısınız siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?