Ben ameliyat olacağım önce çünkü t şeklinde rahmim bu da bebek olmasına engel1. Tup bebegi deneyecegim ondan sonra ameliyat dusunuyorum siz?
Bence önce ameliyat ol belki doğal yolla da gebe kalabilirsin1. Tup bebegi deneyecegim ondan sonra ameliyat dusunuyorum siz?
Merhabalar, Çok sevindim, inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benim de rahmim T şeklinde, özelden detaylı yazsam iletişimde olabilir miyiz? Hamilelik olur da düşük yaşarsam diye çok korkuyorum çünkü.Nereye yazacagimi bilemedigimden buraya yaziyorum. Gebe kalirsam paylasip yardimci olacagim diye kafamda kuruyordum cok sukur olduHsg sonrasi T rahim oldugumu ogrendim. Ayrıca rahimin ileri derecede geriymis. 10 aydir cocuk sahibi olamadik dogal yollarla. Ayrica esimin morfolojisi 1di. Sayisi hareketliligi falan cok dusuktu. Tup bebek zor olur dedi doktorlar. Bizde tup bebek yoluna girdik hsg cekildigim ayi degenlendiremedik ondan sonraki ay hamile kaldim.Bu ay farkli denemeler yaptim. Ters rahim icin nette gezerken gordugum seyleri denedim. Dizdirsek pozisyonunda iliski oldu. O sekilde 5 10 dk bekledim. Ondan sonra yuzustu10 15 dk yattim ondan sonra sirtustu yattim. Bunu denedigim ay hamile kaldim. Belki etkisi olmustur size yaziyorum. Rabbim herkese sağlıkla bebişlerini nasip etsin
Cnm benimde t seklindeydi bebegim 39+5 te dogduMerhabalar, Çok sevindim, inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benim de rahmim T şeklinde, özelden detaylı yazsam iletişimde olabilir miyiz? Hamilelik olur da düşük yaşarsam diye çok korkuyorum çünkü.
Çok sevindim, Allah büyük gerçekten. Darısı başımıza olsun inşallah.Cnm benimde t seklindeydi bebegim 39+5 te dogdudoktorlar erken dogum olur vs diye de cok bekledi ama olmadı sukur
Sevda hnm sizinki t degil y bence ust kismin duzeltilmesi gerekiyor dumduz olmalı sonrasında direk hamile kalirsiniz kesinlikle iyi bir doktora gidinMerhaba sizin rahminiz ameliyat oncesi benimkine yakin miydi? Ekte resmi yolluyorum
1. Tup bebegi deneyecegim ondan sonra ameliyat dusunuyorum siz?
Merhaba bana da T rahim dendi ama çok hafif o yüzden histeroskopiye gerek yok dedi size resmini atsam rahmimin sizinkine yakin mi bir bakar mısıniz rica etsemCnm benimde t seklindeydi bebegim 39+5 te dogdudoktorlar erken dogum olur vs diye de cok bekledi ama olmadı sukur
Evet benimde böyleydi gayet iyi genisledi hamileyken sıkıntı yaşamadım hic hamile kaldiniz mi? Ben doktor... Degilim ama sanki hafif y gibi de geldi ust kismi endometrium denen yer ice dogru gibi hafif bilemiyorum gebelige engelolurmuMerhaba bana da T rahim dendi ama çok hafif o yüzden histeroskopiye gerek yok dedi size resmini atsam rahmimin sizinkine yakin mi bir bakar mısıniz rica etsem
Gerçi 3 boyutlu bakildiginda da ust kisim duz gibi duruyor hangi sehirde yadiyorsunuz?Merhaba bana da T rahim dendi ama çok hafif o yüzden histeroskopiye gerek yok dedi size resmini atsam rahmimin sizinkine yakin mi bir bakar mısıniz rica etsem
Eskişehir de yaşıyorum sizGerçi 3 boyutlu bakildiginda da ust kisim duz gibi duruyor hangi sehirde yadiyorsunuz?
Rahim filminizin fotosunu atar mısınız rica etsemEskişehir de yaşıyorum siz
Rahim filminizin fotosunu atar mısınız rica etsem
Dosya ekleyemiyorum buradan malesefRahim filminizin fotosunu atar mısınız rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?